Proszę o opinie o Przedszkole bajkoland w Gdyni

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
Czy któreś z Waszych pociech uczęszczała do tego przedszkola? Jakie sa Wasze opinie?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: Proszę o opinie o Przedszkole bajkoland w Gdyni

Polecamy. Nauczyciele zaangażowani w pracę, dzieci nie chcą wychodzić z przedszkola.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

Polecamy rowniez. Nasza corka chodzi juz do szkoly, ale przedszkole wspominamy bardzo milo. Panie bardzo sie staraly i dzieci byly szczesliwe:)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

moje dziecko (3 lata) chodzi tam od 2 dni, na razie biegnie z ochotą ;)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dziecko zachwycone, my również. Sporo się dzieje, nauczyciele zaangażowani, niepowtarzalny klimat, przedszkole ciągle inwestuje w nowe udogodnienia- ostatnio powstał super plac zabaw. Gorąco polecamy
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

My polecamy. Najlepiej w sumie podejść pod przedszkole w godzinach porannych i podpytać samych rodziców. Jest mega- rodzice i dzieci zachwyceni.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Świetne przedszkole, anglojęzyczne, wychowują dzieci w oparciu o metody wychowania Montessori . Dla mnie najlepszy wybór jakigo mogliśmy dokonać. Wiemy ze nasz synek ma super warunki

to prawda, przedszkole jest naprawde swietne. kadra nauczycielska super, widac ze dbaja o dzieciaki, organizuja ciekawe zajecia :)

Moja córka uczęszczała, prawdziwa tragedia. Wg mojej oceny 99% opini pozytywnych to wpisy Pani Dyrektor, która o PR dba ale o dzieci nie. Jeżeli szukacie ludzi wykorzystujących innych to zapraszam do nich.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

opinia położna kuzepska magdalena (3 odpowiedzi)

Proszę o opinie, o tej położnej :)

bałagan u nastolatki (26 odpowiedzi)

Czy nastolatke da sie nauczyć porządku? Jak to zrobic skoro już nic nie pomaga...W swoim pokoju...

Jaki wozek wybrac? (79 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)