KJ - opinia (1) Doskonała placówka, świetni specjaliści, Polecam! KJ Elizka - opinia (1) Personel bardzo kompetentny, na najwyższym poziomie. Nieprzyjemne badanie... Elizka Alinka K - opinia (1) Polecam lifemedica. Chodzam tam od lat. Alinka K
P.C - opinia (1) Lux Med ,Aleja Zwycięstwa 49 Na 26 wizyt tylko 2 odbyły się punktualnie .W... P.C Anna Ewa - opinia (1) Bardzo szybko umówiona wizyta u endokrynologa. Dr Jendrzejewski to niezwykle... Anna Ewa Zdegustowany pacjent- oczywiście były pacjent !! - opinia (1) Podpisanie umowy z tą firmą to jednak jakiś żart. Nie dosyć, iż płacisz im... Zdegustowany pacjent- oczywiście Karolina - opinia (1) Rodziłam w Swissmedzie swojego pierwszego synka. Szpital super wyposażony.... Karolina Natalia - opinia (1) Jedna gwiazdka w tym przypadku to i tak zdecydowanie za dużo. Na wizytę... Natalia Mmmm - opinia (1) Miałam robione TK płuc, lekarz na kartce wpisał aby promieniowanie było... Mmmm Stała klientka - opinia (1) Polecam klinikę. Jest zaraz przy UCK i ma świetnych specjalistów. Stała klientka Edyta - opinia (1) Recepcja każdej placówki medycznej powinna być wizytówką tejże, natomiast... Edyta nicolab - opinia (1) muszę przyznać rację przedmówcą. klinika lekarska na bardzo wysokim poziomie.... nicolab Elżbieta Piotrowicz - opinia (1) Jakie to szczęście trafić do takiego miejsca jak klinika Remedios w Sopocie.... Elżbieta Piotrowicz Ania - opinia (1) Bardzo miłe miejsce. Przemiłe panie w rejestracji i profesjonalna obsługa. Z... Ania Monika - opinia (1) Skorzystałam z USG żył u dr Kamila Burego, badanie przebiegło sprawnie.... Monika Patryk Kalinowski - opinia (1) Radzę omijać to miejsce szerokim łukiem. Zarezerwowałem wizytę za... Patryk Kalinowski Renia Biernat - opinia (1) jedyna klinika do której wracam. jest tutaj wielu specjalistów i sama... Renia Biernat Wojciech - opinia (1) Po tym jak trafiliśmy tutaj z innej kliniki na literę I., dopiero poczuliśmy... Wojciech Wiesław P. - opinia (1) Pan Doktor Mateusz Zamkowski to prawdziwy --profesionalista-- bardzo... Wiesław P. Uciekajcie - opinia (1) Dramat!! Człowiek opłaca prywatny abonament a nie ma możliwości umówienia się... Uciekajcie