Anna - ocena (1) Placówka z nowym aparatem, posiadająca bezpośrednio parking, który zawsze ma... Anna Jerzy - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony, bardzo kompetentna i życzliwa młoda ekipa.... Jerzy Alicja - ocena (1) Fantastyczna ekipa profesjonalistów! Z całego serca polecam! Na pewno wrócę.... Alicja
Michał - ocena (1) Personel miły i pomocny. Na wynik czekałem około tygodnia. Panie w... Michał Magda - ocena (1) Polecam. Lekarze z dużym doświadczeniem. Magda Beata - ocena (1) Polecam !!!! Pani Agnieszka to najbardziej kompetentny, posiadający olbrzymią... Beata Krystyna S. - ocena (1) Miałam wykonany zabieg blokady kręgosłupa u dr Krakowiaka. Szybko wróciłam do... Krystyna S. Pacjent - ocena (1) Nie polecam, czekam już piąty tydzień na opis badania, który jest dla mnie... Pacjent Piotr - ocena (1) Polecam świetne podejście Sprawa wyleczona na zawsze Piotr Zofia - ocena (1) Dziękuję bardzo panu doktorowi Marcinowi Keller oraz całemu Zespołowi... Zofia L - ocena (1) Pani Ewa jest niesamowita ! L Zofia - ocena (1) Dziękuję bardzo panu doktorowi Marcinowi Keller oraz całemu Zespołowi... Zofia Marzena - ocena (1) Pani doktor Ewa jest doskonałym, dociekliwym fachowcem, wspaniała, empatyczna... Marzena Asia - ocena (1) Gorąco polecam, dobra klinika z solidnym personelem :) Asia Hanna - ocena (1) Polecam! Zawsze miła atmosfera Hanna Eryk - ocena (1) Personel medyczny pomocny i pełen empatii dla pacjenta. Wszystko można... Eryk Kasia - ocena (1) Wspaniali fizjoterapeuci. Super atmosfera Kasia K - ocena (1) Każda wizyta jest spóźniona,tutaj chyba priorytetem jest bycie po czasie. Nie... K Asiawek - ocena (1) Szybki termin badania ale termin wyniku tragiczny wręcz, ok płyta szybko ale... Asiawek ana - ocena (1) Polecam fizjoterapeutów! ana