Maria - opinia (1) Byłam już kolejny raz w klinice ProfessMed. Jestem zadowolona z opieki... Maria Helena - opinia (1) Odbyłam konsultację u neurologa dr Chwojnickiego. Wspaniały lekarz,... Helena Anna 42 - opinia (1) Badanie Mammografia, polecam bardzo serdeczny lekarz i obsługa rejestracyjna... Anna 42
mama - opinia (1) Najlepsza fizjoterapia dla dzieci! mama Iwo - opinia (1) Jestem zachwycona nowym obiektem przychodni. Nowocześnie i wygodnie. Jak... Iwo Zofia K. - opinia (1) Skorzystałam z usług chirurga dr Krajewskiego. Konkretny lekarz, z ludzkim... Zofia K. EW - opinia (1) Korzystałam z wizyty u dr Jendrzejewskiego-endokrynolog. Dr jest bardzo... EW O. - opinia (1) Skorzystałam z porady endokrynologa dr Jendrzejewskiego. Polecam, sympatyczny... O. Kosek - opinia (1) Wracam za każdym razem bo mam tutaj sprawdzonych lekarzy do których już... Kosek Jerzy - opinia (1) Lekarze profesjonalni. W recepcji pomylili Pesel więc z recepty "nici".... Jerzy Anna - opinia (2) Nowoczesna przychodnia blisko centrum. Skorzystałam z porady... Anna P.O. - opinia (1) Super, bez problemu, śympatyczny lekarz, znakomicie wyposażone gabinety. P.O. Dlugasek - opinia (1) Pełen profesjonalizm . Dr. Andrzej podchodzi do każdej sprawy bardzo poważnie... Dlugasek Anna - opinia (1) Przychodnia jasna i nowa. Duża przyjemność przebywać w takich wnętrzach. Cena... Anna Ewa Paszkiewicz Juszczak - opinia (1) W dniu dzisiejszym miałam wykonywane badanie- rezonans magnetyczny głowy w... Ewa Paszkiewicz Juszczak Niezadowolony pacjent - opinia (1) Zapisałam się do Clinica Medica na badanie endoskopowe. To było moje pierwsze... Niezadowolony pacjent Magda - opinia (1) Umówiłam przez stronę Polmed wizytę prywatną z możliwością odwołania płatną... Magda Pacjentka - opinia (1) Świetna przychodnia na mapie Trójmiasta. Jak dla mnie pierwsza liga w... Pacjentka Agnieszka - opinia (1) Masakra! szkoda czasu i pieniędzy, na wynik czeka się bardzo długo , u mnie... Agnieszka Anna Sz. - opinia (1) Przeszłam leczenie migreny botoksem u dr Chwojnickiego. Dodatkowo... Anna Sz.