Anna G - opinia (1) Bardzo polecam, dla nas jedyna nadzieja. Indywidulalne podejście,... Anna G Bartłomiej - opinia (1) Aż dwie gwiazdki za wystrój. Imed prosi abyśmy im poszli na rękę i... Bartłomiej Tomasz Reskal - opinia (1) Bardzo pozytywnie ocenia przebieg wizyty i zastosowane leczenie. Tomasz Reskal
Karolina - opinia (1) Syn z zespolem aspergera, adhd, deficyt uwagi, do tego opozycja i bunt - 11... Karolina Asia - opinia (1) Polecam to miejsce! Miła i profesjonalna obsługa, szybkie terminy. Pani... Asia Kazimierz Kloka - opinia (1) Współpracuje z Panem Mateuszem Marcinkowskim ponad rok, tak długi okres... Kazimierz Kloka Olga - opinia (1) Zdecydowanie polecam! Kompleksowe podejście do pacjenta. Zgłosiłam się z... Olga Iza - opinia (1) Odradzam. Zapewniano mnie, że opis badania będzie maksymalnie w przeciągu 11... Iza Centrum - opinia (1) Centrum medyczne z bardzo profesjonalną obsługą, nowy obiekt i wyposażenie na... Centrum M.P - opinia (1) Polecam brak kolejek miła i profesjonalna obsługa. W końcu znalazłam... M.P Bartosz - opinia (1) Klinika The Whole Body Clinic to miejsce, które zostało mi polecone jako... Bartosz K - opinia (1) Z usług kliniki korzystam od dłuższego czasu, ponieważ doznałem urazu barku.... K Joanna - opinia (1) Skorzystałam z usług dermatologa, a mój mąż z usług urologa i radiologa.... Joanna ***** luxmed - opinia (1) kupilem abonamenty pracownikom aby zaoszczedzic czas - pracownik nie zostal... ***** luxmed Małgorzata - opinia (1) Dziękuję za fachowe podejście, wyrozumiałość i szybki opis. Małgorzata Marzena - opinia (1) Piękne, przyjazne wnętrza, przemiłe Panie recepcjonistki, specjaliści... Marzena Pacjent - opinia (1) Bardzo rzetelne podejscie do pacjenta. Wschłuchanie się w jego potrzeby,... Pacjent Agnieszka - opinia (1) Bardzo miłe Panie w recepcji i bardzo profesjonalne Panie terapeutki.... Agnieszka Martyna - opinia (1) Klinika zrobiła na mnie super wrażenie. Pierwszy mogłam w jednym miejscu... Martyna Kinga - opinia (1) Po dwóch wizytach u Pani Aleksandry Piaseckiej mogę powiedzieć jedno-to... Kinga