Sandra - opinia (1) Przepięknie urządzona klinika oraz super specjaliści! Jedyne takie miejsce na... Sandra Jacek - opinia (1) Zgłosiłem się do seksuologa z powodu problemów z erekcją. Jest to dla mnie i... Jacek Monika - opinia (1) Miejsce, w którym zaopiekowanie samopoczuciem jest na pierwszej linii. Pod... Monika
Zadowolony Pacjent - opinia (1) Konsultacje endokrynologiczne na bardzo wysokim poziomie, szczególnie jeśli... Zadowolony Pacjent Piotr - opinia (1) Od kilku lat korzystam z usług medycznych nzoz odm w Gdyni w zakresie... Piotr ja - opinia (1) Niekompletne przeprowadzone badania na kierowców, brak możliwości... ja Edyta - opinia (1) Tragedia Z ogromnym bólem trafiłam do internisty w Lux med, kolka nerkowa... Edyta Zosia - opinia (1) Fatalna przychodnia. Zapisy zarówno do I ternusty jak i pediatry tylko o 8... Zosia Ja - opinia (1) Jakość usług i obsługa super. Ale jeśli chodzi o formę umawiania się na... Ja Niedoszły klient - opinia (1) Bezczelne i całkowicie bezmyślne traktowanie klientów. Moja wizyta wyglądała... Niedoszły klient Pacjentka luxmedu - opinia (1) Najgorsi z najgorszych, nie przestają zaskakiwać. Niekompetentni... Pacjentka luxmedu FlpBti - opinia (1) Rozczarowujące! Kilka tygodni temu zapytałem o operację, uzyskałem kilka... FlpBti Ania - opinia (1) Ręka złamana i to wszystko, cena ponad 400 zł wiec oczekiwałabym lepszej... Ania Marek - opinia (1) Dobry kontakt przy rezerwacji. Niestety po przybyciu Pani z recepcji... Marek XYZ - opinia (1) Moja opinia dotyczy usług Luxmed na terenie całego Trójmiasta. Po pierwsze, w... XYZ Anna Mrugalska - opinia (1) Amber Clinic leczy nie tylko zęby, ale i dusze :) Idąc na pierwszą wizytę... Anna Mrugalska MK - opinia (1) Dzień dobry, od lipca czekałam na gastroskopia i już po raz drugi odwołano... MK Kamila - opinia (1) Nie! Nie! Nie! Najgorsze miejsce affidea gdańsk. szkoda że wcześniej tego nie... Kamila Natalia - opinia (1) Rodziłam w Swissmedzie w tym roku. Miałam robioną cesarkę. Chciałam rodzić... Natalia Kot - opinia (1) Polecam Pana fizjoterapeutę Krzysztofa Leppera. Kot