Mariusz - opinia (1) Znakomite miejsce i lekarze oraz fizjoterapeuci. Mój przypadek był trudny,... Mariusz Halina - opinia (1) Polecam klinikę Remedios. Znakomici lekarze i fizjoterapeuci. Zgłosiłam się z... Halina Patryk87 - opinia (1) Byłem u urologa. Była infekcja i po antybiotykach już jej nie ma. Było... Patryk87
Joanna - opinia (1) Miałam zabieg mezoterapii - 3 obszary twarz, szyja, dekolt. Jestem bardzo... Joanna Joanna - opinia (1) Miałam wykonany zabieg laserowej korekcji rozstępów przez doktor Cegielską.... Joanna ania - opinia (1) Bardzo polecam wizytę u dr Swaczyny, bardzo miła i kompetentna Pani Doktor. ania Magda M. - opinia (1) Miałam wizyty u ginekologów dr. Inga i dr. Marek K., super specjaliści,... Magda M. Mirosław - opinia (1) Badanie rezonans magnetyczny jamy brzusznej . Opis wykonany nie pokrywa się... Mirosław H.J. - opinia (1) Jestem w trakcie leczenia migrenowego bólu głowy u doktora Chwojnickiego.... H.J. Krystyna - opinia (1) Polecam dr Kamila Chwojnickiego, jest to lekarz z prawdziwego zdarzenia: ma... Krystyna m.wojciechowska - opinia (1) przychodzę od 3 lat raz na jakiś czas i usługi są cały czas na wysokim... m.wojciechowska Agnieszka - opinia (1) We wrześniu miałam wykonywany zabieg usunięcia węzła chłonnego w znieczuleniu... Agnieszka Patrycja - opinia (1) Nie szanują klienta, obsługa okropna, nie polecam ani trochę. Na wynik czeka... Patrycja Ela J. - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyt u lekarzy z tej kliniki. Obecnie z usług... Ela J. Asia - opinia (1) Pani Justyna kompetentną z podejściem do dzieci w każdym wieku, miła... Asia i.ewertowska - opinia (1) miałam wykonywane w lifemedia szczepienia przeciwko hpv. wszystkie 3... i.ewertowska Magdalena - opinia (2) Staraliśmy się z mężem 4 lata o dziecko, bezskutecznie. Dopiero jak... Magdalena Ewa - opinia (2) Jestem pacjentką kliniki od wielu lat.Poziom uslug oceniam bardzo... Ewa Hanna - opinia (1) Najlepsza możliwa opieka okołoporodowa jaką można sobie wyobrazić! Od... Hanna magda - opinia (2) Z Gdańska świetny dojazd do przychodni. bezpłatny parking - co jest... magda