Monika - opinia (1) Skorzystałam z USG żył u dr Kamila Burego, badanie przebiegło sprawnie.... Monika Renia Biernat - opinia (1) jedyna klinika do której wracam. jest tutaj wielu specjalistów i sama... Renia Biernat Wojciech - opinia (1) Po tym jak trafiliśmy tutaj z innej kliniki na literę I., dopiero poczuliśmy... Wojciech
Wiesław P. - opinia (1) Pan Doktor Mateusz Zamkowski to prawdziwy --profesionalista-- bardzo... Wiesław P. Uciekajcie - opinia (1) Dramat!! Człowiek opłaca prywatny abonament a nie ma możliwości umówienia się... Uciekajcie Tom - opinia (1) Koszmar. Umówienie wizyty przypomina polowanie. Albo się uda albo nie.... Tom Laura Nowak - opinia (1) To była moja pierwsza wizyta w tej klinice. Jestem zadowolona z podejścia... Laura Nowak Mama dwójki łobuzów - opinia (1) Wraz z synami jestem pacjentką NFZ w HMS Gdańsk. Panie pielęgniarki mają... Mama dwójki łobuzów Jakub - opinia (1) Świetne miejsce, gdzie pracują najlepsi specjaliści w Trójmieście. Cały... Jakub Pastwa - opinia (1) miałem pobierany wycinek do zbadania i zarówno samo wycinanie znamienia, jego... Pastwa Artur_87 - opinia (1) Profesjonalnie i sympatycznie wykonane badania do kierowania pojazdami.... Artur_87 Jakub K - opinia (1) Naprawdę mogę polecić, miło, wszystko mówią co i jak, ceny bardzo dobre,... Jakub K PanMechanik - opinia (1) Placówka fajnie podchodzi do świadectw morskich. Zrobiłem międzynarodowe,... PanMechanik Pacjentka - opinia (1) Wspaniałe lekarki POZ i kompetentna, uprzejma i uśmiechnięta ekipa w rejestracji Pacjentka ulka sosnowska-kirsch - opinia (1) moje ulubione miejsce jeżeli chodzi o lekarzy prywatnych. jest tutaj wielu... ulka sosnowska-kirsch Sylwia - opinia (1) Polecam klinikę. Byłam u chirurga i laryngologa i przy każdej wizycie były... Sylwia Alina - opinia (1) Mam abonament około 15 lat Czy wiecie że od dwóch miesięcy nie jestem w... Alina Maria - opinia (1) Byłam już kolejny raz w klinice ProfessMed. Jestem zadowolona z opieki... Maria Helena - opinia (1) Odbyłam konsultację u neurologa dr Chwojnickiego. Wspaniały lekarz,... Helena Anna 42 - opinia (1) Badanie Mammografia, polecam bardzo serdeczny lekarz i obsługa rejestracyjna... Anna 42