Piotr - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście do pacjentów Piotr Kaja - ocena (1) Polecam leczenie nadpotliwości u dr Agnieszki Cegielskiej. Fachowo i... Kaja Autor - ocena (1) Niestety niektórzy pielęgniarki nie mają żadnego szacunku do osób z Ukrainy((... Autor
Leo - ocena (1) Kategorycznie odradzam wykonywanie rezonansu w tej placówce, a podejrzewam,... Leo Paulina N z Dani - ocena (1) Pan doktor Rafal Pasztaleniec najlepszy specjalista .Wyrazy szacunku i... Paulina N z Dani Justyś - ocena (1) Jestem po wizycie u hepatologa i jestem zadowolona z efektów jakie przynosi... Justyś Monika - ocena (1) no cóż obsługa miła, ale czas oczekiwania na wynik - masakra - miało być 14... Monika Waldek - ocena (1) Top specjaliści Waldek M.k - opinia (1) Szybkimi sprawnie M.k Marianna - opinia (1) Godna polecenia klinika. Panie w rejestracji miłe i sympatyczne. Wizyty... Marianna RA - opinia (2) Polecam Pana doktora, z uwagi na indywidualne podejście do pacjenta i... RA Beata - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z kilku specjalistów u których się leczę,... Beata M.R. - opinia (1) Do lekarzy nie mam żadnych zastrzeżeń. Każda wizyta była wystarczająco długa,... M.R. Ryszard - opinia (2) Pan Doktor jest zaangażowany i uważny. Badanie przebiegło sprawnie i w... Ryszard Kordian - opinia (2) Wszystko było super, wchodząc do centrum myślałem, że zapłacę za wizytę... Kordian Paweł - opinia (2) komfortowo, ekskluzywnie, super obsługa no i sam lekarz Marcin Keller-... Paweł Artur - opinia (1) Leczenie i ratowanie zębów OK. Solidnie i fachowo. Polecam. Artur Ewa - opinia (1) Leczę się u doktor Gumkowskiej - Migas od lat, specjalnie z daleka... Ewa Ika - opinia (2) Centrum świetnie wyposażone, Pan doktor pełen empatii, skrupulatnie... Ika Monia - opinia (1) Dr Ginekolog bardzo delikatna, fachowa, cierpliwie odpowiadająca na moje... Monia