Borkowska Katarzyna - opinia (1) Po 1 wizycie u neurologa dostałam dwie diagnozy. rwa szyjno barkową z... Borkowska Katarzyna Alicja - opinia (1) Pani Justyna jest osobą ciepłą, otwartą, skoncentrowaną na pacjenta z ogromną... Alicja Stanislaw - opinia (1) Szczerze polecam! Pelen zakres profesjonalnie. Stanislaw
DDK - opinia (1) W dniu dzisiejszym mija dokładnie 6 dni od momentu kiedy oddałam próbkę krwi... DDK Justyna - opinia (1) Polecam bez wahania wszystkim, również tym, którzy obawiają się wizyty u... Justyna Anna - opinia (1) W końcu po kilku wizytach u p. dr Lizakowskiej - Kmieć mam normalne wyniki... Anna Marcin - opinia (1) Wspaniałe miejsce! Przemiła rejestratorka i zespół lekarzy profesjonalistów!... Marcin Martyna - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona. Poradnia ma dużo specjalistów, dzięki czemu Pani po... Martyna Lusia - opinia (1) Badanie wykonane prywatnie,niestety na opis czekałam bardzo długo-3... Lusia Dorota - opinia (1) Przyjazne miejsce, świetna atmosfera, usługi na najwyższym poziomie. Polecam... Dorota nie podam - opinia (1) Bardzo szybka pomoc z bólem. Polecam nie podam PR - opinia (1) Mimo umówionej godziny czas oczekiwania na lekarza ponad godzinę. Niemiła... PR Klaudia - opinia (1) We wtorek byłam u doktora Gniadka na badaniach prenatalnych.Doktor poświecił... Klaudia Pacjent - opinia (1) Bardzo lekceważące podejście do pacjenta. Badanie wykonane niedokładnie, bez... Pacjent Michał - opinia (1) Bardzo miłe Panie w rejestracji i w gabinecie zabiegowym, pełen... Michał Artur - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z wizyty. Panie w rejestracji bardzo miłe i pomocne :) Artur Małgorzata - opinia (1) Do Invicta przychodzę od kilku lat. Nigdy się nie zawiodłam, obsługa zawsze... Małgorzata Jerzy - opinia (1) Polecam z czystym sumieniem. Korzystam z usług tej ekipy od dłuższego czasu.... Jerzy Weronika - opinia (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa, ładne i czyste gabinety. Kompleksowe... Weronika Kasia - opinia (1) Wspaniałe miejsce, przeszlam zabieg miniliposukcji. Profesjonalnie ,... Kasia