jola - opinia (1) Radiolog Sawicka...omijac szerokim łukiem...wpisala w karcie nie ten zabieg... jola Pat - opinia (1) Sterdecznie polecam!! Bardzo się cieszę ze moje dziecko przyszło na świat w... Pat Andrzej - opinia (1) brak terminow, strona to szajs, lekarze spoznieni po XX minut, ale jak... Andrzej
Monika - opinia (1) Co to wogole ma być za opieka!!! Za co płacimy abonament!!! Teleporada nie... Monika Mirka - opinia (1) Byłam w placówce parę razy. Najpierw na konsultacjach u doktora Gałeckiego a... Mirka bpiwak - opinia (1) Od miesiaca probuje bezskutecznie umowic corke na badania. W portalu pacjenta... bpiwak Ola - opinia (1) Z p. Justyną syn zaczął zajęcia we wrześniu, skończył w tym mc. Od... Ola Malwina Bartkowicz - opinia (1) Polecam w 100%. Czysto, pomocnie i miło. Bardzo dobrzy lekarze i wszyscy... Malwina Bartkowicz Julia Zimmer - opinia (1) Bardzo miła i szybka obsługa. Jestem bardzo zadowolona. Julia Zimmer Natalia Urbańska - opinia (1) Wizyta u hepatologa, wejście na czas, wszystko w najlepszym porządku. Duża... Natalia Urbańska Katarzyna - opinia (1) Cudowna klinika, wspaniali specjaliści, pomogli mi szybko wyjść z kontuzji,... Katarzyna Piotr - opinia (1) Nie polecam rentgen z opisem 2.3dni pani zapewniała minął 5 dzień brak... Piotr Marzena - opinia (1) Dostałam skierowanie do lekarza hematologa..Panie w rejestracji bardzo miłe i... Marzena Magdalena - opinia (1) Nie polecam rezonansu artro. Błędy opis. Od lat mam uszkodzony obrąbek... Magdalena Emilia - opinia (1) Pomimo godzinnego osunięcia wizyty jestem zadowolona. Rezonans na NFZ, na... Emilia Szymon - opinia (1) Poszedłem do Wiktormed z polecenia. Rzeczywiście jak się przychodzi to... Szymon Katherine - opinia (1) Doczepie się tylko jednej ale bardzo ważnej kwestii. Niech kierownictwo tej... Katherine Martyna - opinia (1) Szybki termin operacji,możliwość chirurgii 1 dnia co było dla nas dużym... Martyna Gosia - opinia (1) Laboratorium na Sokółce najlepsze. Mój syn chętnie idzie na pobranie krwi do... Gosia Ireneusz - opinia (1) Przesympatyczne panie rejestratorki, lekarze z najwyższej półki i ceny... Ireneusz