Niezadowolony - opinia (2) Pięknie ładnie wszystko przesunięty termin z środy na poniedziałek badania... Niezadowolony Beata - opinia (1) Chciałabym bardzo podziękować paniom pracującym w rejestracji centrum... Beata Kasia - opinia (1) Bardzo miłe Panie rejestratorki i kompetentny lekarz kardiolog. Jestem bardzo... Kasia
Halina - opinia (1) Wspaniali specjaliści z każdej dziedziny. Ja polecam endykrynologa.... Halina Dariusz - opinia (1) Fajnie, że w Gdańsku istnieje nowe centrum medyczne, i to grupy Luxmed.... Dariusz Szczęśliwa pacjentka - opinia (1) Gdybym kiedykolwiek miała polecic kompetentnego lekarza, to śmiało mogę... Szczęśliwa pacjentka Dawid - opinia (1) Miałem przyjemnność uczestniczyc w 30 spotkaniach, dzieki którym udało mi sie... Dawid Stenia - opinia (1) Szukasz dobrego ortopedy to polecam szczególnie dr Mateusza Janika. Bardzo... Stenia mama Ali - opinia (1) Trafiliśmy do Pani Justyny, ponieważ moja córka miała od lat problemy ze... mama Ali Adrian - opinia (1) Bardzo mila obsługa oraz fachowa opieka zdrowotna. Polecam! Adrian Feline.eve - opinia (2) Zachowanie personelu karygodne, bez znamion jakichkolwiek standardów czy... Feline.eve Ania - opinia (1) Pełen profesjonalizm. Rzetelna diagnoza i efektywna terapia. A przy tym Pani... Ania Traaaageeedia Galeria Metropolia!!!!! (2) Co to za spółka? Opóźnienie w przyjęciu pacjenta 1.5 h !!! Chociaż jeszcze w... Bożena Małgorzata - opinia (2) Jeśli szukasz terapii Orthokine w przystępnej cenie, to jest to dobre... Małgorzata Mateusz - opinia (1) Z czystym sumieniem polecamy Policlinicę. Bardzo ładna, czysta klinika. Co... Mateusz Ania - opinia (1) Masakra. Gorąco nie polecam. Obecnie jedyny kontak to infolinie, maili nie... Ania Marzena - opinia (1) Pani terapeutka jest specjalistką w swojej dziedzinie,co jest widoczne... Marzena Pacjętka - opinia (1) Wielka Invicta jak można czekać godzinami żeby ktoś Cię łaskawie przyjmie... Pacjętka Angelika - opinia (1) Bardzo nowoczesne gabinety, miła obsługa i przede wszystkim przesympatyczna i... Angelika Ola - opinia (1) Pani Doktor jest przesympatyczną osobą, pełną zrozumienia i wsparcia w... Ola