Karina - opinia (1) Z usług kliniki korzystałam wielokrotnie, ostatni raz będąc w ciąży z trzecim... Karina Medycyna pracy - opinia (1) To już nie działa jak prywatna opieka medyczna. Medycyna pracy Pacjentka - opinia (1) Gastroskopia i kolonoskopia w ramach abonamentu. Dziękuję całemu zespołowi za... Pacjentka
Aleksandra - opinia (1) Witam, w styczniu tego roku miałam przyjemność gościć w gabinecie... Aleksandra Dorota - opinia (1) Pani Anna Suchenia jest najcudowniejszą osobą w Invicta. Serdecznie... Dorota Wioleta - opinia (1) Polecam Medi-Medic we Wrzeszczu można tam wykonać badania laboratoryjne w... Wioleta Aga - opinia (1) brak terminów - a jak już w końcu się jakiś znajdzie to zazwyczaj w godzinach... Aga Asia - opinia (1) Prowadziłam ciążę u dra Matkowskiego, Usg prenatalne wykonywał dr... Asia Monika - opinia (1) Polecam endokrynologa dziecięcego w Manhattanie. Już od kilu lat moje dziecko... Monika Krystyna - opinia (1) Wszyscy chwalą lekarzy. że są mili, a dlaczego nikt nie pisze o... Krystyna Magda M. - opinia (1) Polecam wspaniali lekarze cudowna obsługa i zaangażowanie. Pracują tam ludzie... Magda M. Medycyna pracy - nie polecam! (2) Dzisiaj miałam badania okresowe w ramach medycyny pracy, w placówce Polmed w... Wiki - opinia (1) Poraz kolejny rozczarowanie, dalej nieprzyjemna obsługaw rejestracji Pani w... Wiki Aimee - opinia (1) Znajomość tematu. Jest dobrym radiologiem i bardzo kompetentna Pani Doktor. Aimee AU - opinia (1) Cóż z tego, że oferta dość bogata skoro terminów notorycznie brak. Od... AU kreft roman - opinia (1) wiktor cudowny fachowiec.czlowiek znam go ze 25 lat.korzonki.rwy.bule... kreft roman Aaa.... - opinia (1) Klinika gameta pomaga parom które maja"zwykly problem" . Niestety u mnie... Aaa.... Wiktoria - opinia (1) Byłam jakiś czas temu na rezonansie magnetycznym z kontrastem . Zapisana... Wiktoria Anna - opinia (1) Skorzystałam właśnie z badań specjalistycznych w Gabinecie Tendo : Echo... Anna Dramat !!!! (1) Badanie na umówioną godzinę (prywatne ) opóźnienie 40 min , czekanie w... Rafał