Mateusz K - opinia (1) Bardzo dobra jakość usług. Wizyta odbyła się o czasie i bez pośpiechu ze... Mateusz K Bogumiła - opinia (1) Wspaniały lekarz o ogromnej wiedzy. Cudowny człowiek .Tym razem na wizytę... Bogumiła Asia - opinia (1) Do Doktor Paszkiewicz trafiłam z polecenia koleżanki i był to strzał w 10.... Asia
Aleksandra - opinia (1) Polecam całym sercem! Zdecydowanie najlepszy ginekolog w Trójmieście, jeśli... Aleksandra Ewa - opinia (2) Ciągły brak terminów ciągle odwołania wizyt bez podania przyczyn portal... Ewa Natalia - opinia (1) Zbywają przez tydzień obiecując termin a później się wypinają...pozostawiając... Natalia Kris - opinia (2) Dr Augustyniak się spóźnia , ciekawy jestem czy za 120 zł za wizytę mnie... Kris Amelia - opinia (1) Profesjonalna i rzeczowa obsługa. Amelia Olga - opinia (1) Dziś wizyta lekarska + wizyta w punkcie pobrań z 8 letnim synem. Wszelkie... Olga Halina K. - opinia (1) W obecnej sytuacji zagrożenia koronawirusem zastanawiam się dlaczego personel... Halina K. Aga - opinia (1) Jeśli chodzi o mnie, to gdybym najpierw przeczytała opinie tu, to na pewno... Aga Wdzięczna pacjentka - opinia (1) W dniu dzisiejszym dr Paweł Rajski wraz z zespołem asystentek- p. Małgosią i... Wdzięczna pacjentka magda muell - opinia (1) Serdecznie dziękuję pani Ani L., doktorowi Adamowi S. oraz Profesorowi dzięki... magda muell DominikaAga - opinia (1) Przemiła, profesjonalna obsługa. Panie bardzo pomocne, uśmiechnięte, chętne... DominikaAga Marianna - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z usług kliniki Invicta . Bardzo profesjonalna... Marianna Halina Z - opinia (1) Badanie rezonansem prywatnie-nie polecam.Badanie szybko i sprawnie ale... Halina Z Hanna - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z efektów zajęć syna (zaburzenia koncentracji i... Hanna Agnieszka - opinia (1) Płace za abonament a nie jestem w stanie skorzystać. Właśnie przedawniło mi... Agnieszka Łukasz - opinia (1) Affidea Gdańsk to jakiś dramat i nieporozumienie a infolinia tej firmy to... Łukasz Antonina Maria - opinia (1) Badanie rezonansem magnetycznym w styczniu czas oczekiwania znikomy bardzo... Antonina Maria