Ireneusz - opinia (1) Przesympatyczne panie rejestratorki, lekarze z najwyższej półki i ceny... Ireneusz Aurelia - opinia (1) Polecam placówkę polmed w Manhattanie mają tam najlepszych specjalistów w... Aurelia Marzena - opinia (1) Cudowne miejsce Jedno z nielicznych gdzie można skorzystać i z usg i rtg i... Marzena
Justyna - opinia (1) Polecam , korzystam z usług specjalistów ,świetne podejście do pacjenta, a... Justyna Pacjentka - opinia (1) Gdy musze skorzystać z oferty prywatnej przychodni zawsze w pierwszej... Pacjentka Tomasz - opinia (1) Bardzo polecam placówkę! Byłem tu już u kilku specjalistów i za każdym razem... Tomasz Tomasz - opinia (1) Od dawna wiadomo, że zainteresowanie na szczepienia przeciwko grypie będzie w... Tomasz Marta - opinia (1) Panie nie mile, nie było ich w gabinecie przez około 30 minut. Wizyta u pani... Marta Jola - opinia (1) Czwartek 17.09, godz 18.20. W związku z tym że dodzwonić się graniczy z... Jola Agnieszka - opinia (1) Najlepsza Pani Doktor na świecie!!!! Agnieszka dagmarka - opinia (1) Byliśmy z dzieckiem na pilnej wizyciepo urazie u Ortopedy. Lekarz, dr Janik... dagmarka Agnieszka Czaplewska - opinia (1) Panie z rejestracji kompetentne i miłe. Lekarze, a byłam u dr Kwiecińskiego i... Agnieszka Czaplewska Ewelina W - opinia (1) Umówiłam się na prywatną teleporade w firmie lux-med. Bardzo mi zależało na... Ewelina W Tomasz - opinia (1) Klinika wygląda profesjonalnie, miłe panie w recepcji i to tyle pozytywów.... Tomasz Magda - opinia (1) Trafiłam do kliniki po nieskutecznym leczeniu w innej. Zrezygnowana, pełna... Magda Agnieszka - opinia (1) Po krótce opiszę sytuację: po 30 minutach dzwonienia do rejestracji w końcu... Agnieszka Magda - opinia (1) polecam! W piatek odbylam w invictcie w Gdańsku test na covid-19. Byla to... Magda Zofia Stasiak - opinia (1) Wysłałam męża do kliniki ze względu na problem z chrapaniem. Trafiliśmy do... Zofia Stasiak spadek usług (6) Niestety Luxmed zawarł zbyt dużo umów z firmami a teraz nie ma lekarzy i ma... Didi Katarzyna - opinia (1) Wspaniałe miejsce. Profesjonalna obsługa. Miła atmosfera. Polecam dr... Katarzyna