kjh - opinia (1) Organizacja punktu pobrań w Gdyni jest fatalna i to od dłuższego czasu -... kjh Zofia - opinia (1) Bardzo dobre i profesjonalne podejście do pacjenta. Doktor Marek Dawicki... Zofia Marcin - opinia (1) W Invicta na ul.Rajskiej byłem z synem na szczepieniu. Obsługa na najwyższym... Marcin
Iwo - opinia (1) Bardzo długo trzeba czekać na opis ....brak kontaktu z placówką....tel. tylko... Iwo Tomasz - opinia (1) Umówiłem się na wizytę kontrolną po złamaniu nogi, aby upewnić się, że kość... Tomasz Justyna - opinia (1) Byłam już na rehabilitacji kilka razy, bardzo fajna obsługa wykwalifikowanych... Justyna Dawid - opinia (1) Bardzo fachowe podejście. Duże zaangażowanie. Usługa wykonana na najwyższym... Dawid Antonio D - opinia (1) Nie polecam wykonywania jakichkolwiek badań w Affidea. Na dziś wyznaczony... Antonio D Zniesmaczony pacjent - opinia (1) Luxmed z luxem nie ma nic wspólnego. Po teleporadzie wystawiono e-receptę.... Zniesmaczony pacjent Joanna - opinia (1) Polecam klinikę i doktor Julię. Profesjonalne podejście, dokładnie tłumaczy... Joanna M. Borucka - opinia (1) W cenie zabiegu nie wlicza się zdjęcia szwów, a koszt tej banalnej czynności... M. Borucka Ania - opinia (1) Z usług kliniki korzystałam juz wielokrotnie, za każdym razem jakosć obsługi... Ania Angie - opinia (1) Gorąco polecam! Świetna atmosfera i pełen profesjonalizm! Angie Anna - opinia (1) Jestem zadowolona z usług Kliniki, już na wstępie podczas rozmowy... Anna Maria Brzozowska - opinia (1) Bardzo miła i rzeczowa obsługa. Polecam wszystkim którzy chcą się szczepić. Maria Brzozowska Basia - opinia (1) Chodzę tam ze względu na świetnego radiologa jakim jest Doktor Andrzej... Basia Aneta W. - opinia (1) Nie polecam. Okazało się, że prywatna wizyta zarezerwowana przez stronę... Aneta W. Dagmara - opinia (1) Bardzo przyjemne, estetyczne miejsce, miła obsługa już na wejściu. Pani... Dagmara Dorota - opinia (1) Z całego serca chciałam polecić szpital Swissmed. W szczególności oddział... Dorota Rafał TM - opinia (1) Rzetelnie, sprawnie, miło. Uzewnętrzniona wiedza pracowników, dobry kontakt,... Rafał TM