Affidea Gdańsk Nowe Ogrody (1) Brak kompetencji, brak profesjonalizmu, lekceważenie pacjenta,umawiają na... Iza Ręce opadają (1) W tej przychodni nie akceptuje się wydruków z komputera badań... Sylwia Zacharewicz Polecam (1) Dentical to od lat sprawdzony adres. Wysoki poziom wiedzy i świetne podejscie... Stefan
dr Aleksandra Rajska (1) Polecam dr Rajską z czystym sumieniem. najdelikatniejszy stomatolog u jakiego... Aleksandra okropna obsługa reklamacyjna (1) Okropna obsługa reklamacyjna. Po złożeniu reklamacji po dłuższym czasie... anonim Affidea Gdynia Rezonans magnetyczny z kontrastem (1) 25 czerwca odbyła się moja wizyta w placówce Affidea w Gdyni. Termin umówiłam... Bożena S z Kościerzyny Zawsze zadowolona. (2) Jestem pacjentka tej kliniki,ciezko dostac się do lekarza szczególnie w... Beata Fajne miejsce (1) Robiłem tu badania USG i jestem bardzo zadowolony jeśli chodzi o obsługę.... Marcin Sobkowiak Affidea Gdańsk Nowe Ogrody (1) W dniu 05.06.2019 roku miałam rezonans kolana. Niestety opóźnienie wyniosło... Beata Prowadzenie ciąży (1) Prowadzę niestety drugą ciążę w luxmed. Pierwsza straciłam. Podejście lekarzy... Monika Rozczarowanie (1) Po wizycie w styczniu wydawało mi się, że ząb jest dobrze zrobiony. Jak się... Sylwia Michał K. - opinia (1) kompletny brak profesjonalizmu, personel nie doinformowany, sprzedają badania... Michał K. Katarzyna - opinia (2) Spotkałam sie z karygodnym zaniedbaniem czy niedopatrzeniem . Opinia dotyczy... Katarzyna implanty !!! (1) jestem zadowolona i zachwycona implantami. Dr Romanowski sympatyczny i mega... Mirka 64 Polecam nefrologa dziecięcego (1) Od dłuższego czasu moja córeczka była leczona w związku z nawracającym... Ewelina Reklamują się na NFZ a terminów brak (1) Szkoda czasu na dzwonienie,pani z recepcji mówi,że nie ma takich... Były pacjent Totalna porażka... (1) Poszłam dziś na badania krwi. Z racji, że lux med na Morskiej jest placówką... Katarzyna Było dobrze, teraz porażka (1) Od kilku lat korzystałam z usług Luxmedu. Na początku byłam bardzo zadowolona... Profesjonalnie i miło (1) Jestem bardzo zadowolona i ze sposobu w jaki panie pielęgniarki w zabiegowym... Mirka Ł. Dlaczego nie polecam tej kliniki... (1) ...bo atmosfera jest tam tak fantastyczna, że nie chce się stamtąd wychodzić.... Beata