... (1) Mnóstwo kruczków w owu ktore wychodza w trakcie trwania abonamentu. Nikt o... Damian Affidea Gdynia (1) polecam .moja trzecia wizyta. Przesypatyczne Panie w Recepcji,atmosfera jest... Jacek z Gdyni Dobra placówka (1) Szkoda że dobre placówki muszą być prywatne ;))) Nie ma się do czego... Danka Bielecka
Opinia o Revital Klinik (1) Cenię sobie profesjonalizm i świetne indywidualne podejście do pacjenta.... Ewa Krajewska Bardzo fachowa obsluga (2) Na mpja prosbe wyniki badan dostalem z wyprzedzeniem. Bardzo mila Pani w... Jac Polecam (1) Przychodnia godna polecenia J. Porażka !!! (1) Umowienie wizyty przez portal graniczy z cudem. Srednio po 3 dniach... Ewa Jola - opinia (1) Przychodnia godna polecenia Jola Długie kolejki do pediatry i na szczepienia na pomorskiej (1) Zdecydowanie odradzam pakiety rodzinne. Pediatra tylko na pomorskiej (na... Karims Zabiegi na trądzik (1) Zrobiłam tu serię zabiegów Acnelan, które zalecił mi dermatolog. Efekty są... Barbara Osowska Porażka (1) Nigdy więcej tam nie pójdę. Kolejki,lekarze sflustrowani,recepcja porażka 15... Stanisław Pacjent - opinia (2) Dramat I totalne dno, szkoda czasu i pieniędzy na tych lekarzy. Pacjent Tomasz - opinia (1) Może wygląd gabinetów nie jest nowoczesny, ale obsługa i ceny są ok Tomasz Dentical (1) Bardzo miłe panie od ixss lat chodzę tam leczenie zębów i nie tylko bo... Pacjent Andrzej roman andrzej - opinia (1) obsługa profesjonalna i miła wyposarzenie super roman andrzej Wyrzucone pieniądze w błoto . (1) Wcześniej miałam ubezpieczenie w innej firmie ,zatem mam porównanie co do... Monika Świetne miejsce (1) Kiedyś chodziłam tu dermatologa, a od niedawna przyjeżdżam tu z moją mamą do... Gabriela Opalewska nigdy więcej (2) Traktowanie pacjenta. Wizyta prywatna umówiona na godzinę 20.15 Pani w... mk Nie polecam! (1) Korzystam ze względu na to, że mam abonament. Jednakże jestem bardzo... Klient-pacjent Affidea Gdańsk Nowe Ogrody (1) Brak kompetencji, brak profesjonalizmu, lekceważenie pacjenta,umawiają na... Iza