Gorąco polecam (1) Polecam, dobra lokalizacja, miła atmosfera, profesjonalna obsługa. Theodoree - opinia (1) Niestety, ubolewam ale profesjonalizm na niskim poziomie. Bylam 3 razy,... Theodoree Polecam szczerze. (3) Szczerze polecam pana doktora Igora oraz jego klinikę. Trafiłam tam z... Anna
Recepcja. (1) Dostałam przed wizytą u Pani Doktor telefon z prośbą o wcześniejszy przyjazd... alepio Wyniki rezonans magnetyczny (1) Recepcja - mam wrażenie, ze dobór z przypadku lub za karę.... Pacjentka Tragiczna obsługa!!!!!!! (2) Masakra! Jestem załamana obsługą i kontaktem tutaj. W ogóle nie idzie się... Ewelina Pani z recepcji tragedia.. (1) Gdyby nie przyjmował tam mój ulubiony dr Matkowski nie poszłabym tam ani na... Kasia Świetna placówka medyczna (1) Mają bardzo szeroką ofertę i wielu specjalistów. Panie w recepcji pomocne i... Alicja najlepsza opieka medyczna w Trójmieście (2) Może ja akurat mam szczęście, albo osoby wyrażające swoje opinie przede mną... az Poczekalnia dla czekajacych (1) Czekasz i czekasz i czekasz mimo umowionej godziny czekasz i czekasz... a... Pacjentka Nie polecam! (1) NIe polecam! Zostałem skierowany na rehabilitacje barku, okazalo sie w... Michał Profesjoanlizm pod każdym względem (1) Wielokrotnie korzystałam z usług polikliniki i za każdym razem byłam bardzo... Maria artroskopia stawu kolanowego (1) Zabieg przeprowadzony rzetelnie, zgodnie z najwyższymi standardami. Jestem... Anna Wspaniała opieka! (1) Takich miejsc brakuje! Empatia, zaangażowanie, pełen profesjonalizm. Dzięki... Wojciech Raczynski Brud i syf (1) Jakiś koszmar, nigdy nie widziałem tak brudnego ośrodka zdrowia. Od wejścia... pacjent rejestracja... (1) Panie w rejestracji są tak nieprzyjemne, ze gdyby nie moj ukochany ginekolog... Anna brak wyników (1) Witam, na początku marca byłam na rezonansie magnetycznym w affidea- Gdańsk,... Izabela Po fuzjii ze Swissmedem... (1) Niestety po fuzji ze Swissmedem tragedia. Portal do umawiania wizyt... Katarzyna Zdecydowanie odradzam (1) Z wielka przykrością muszę opisać sytuację, która mnie spotkała w klinice... Magdalena Dr Maciejewska-Jaszczuk, okulista (1) Bardzo dobrze wyposażona przychodnia, zupełnie nowa. Byłam z mamą u okulisty,... Dorota