Laryngolog (1) W dniu wczorajszym odbyłem wizytę u laryngologa. Świetny i bardzo... Sławomir Laboratorium dla dzieci (1) Pani Jola z laboratorium dla dzieci to złota kobieta. Mam 8 letniego syna,... Magda Endokrynolog (1) Brak jakichkolwiek zarzutów - umówienie się na wizytę było bezproblemowe,... Aneta
Wyrazy wdzięczności (1) Polecam dr Szczyptańską, przyjmuje głównie w Gdyni. Pomogła nam w staraniach... Sylwia była pacjentka Wyrazy wdzięczności (1) Do doktora Boćkowskiego trafiłam przez polecenie przyjaciółki. Nie żałuję.... Sylwia była pacjentka Lorenco rumia (1) Tragedia nie polecammm wlasciciele nic nie wiedza o temacie nie polecam Gosc slupsk Brak Specjalistów (1) Tragedia, organizacyjne dno, nie potrafią zaplanować grafik lekarzy i tylko... Maciej Porażka! (1) Do przychodni na nfz szybciej można sie dostać! Niestety nie dotyczy to tylko... K Polecam (1) Polecam klinikę. Przede wszystkim miałam tu dobry kontakt z lekarzem i... Patrycja S. Dramat (1) Co najmniej godzinne opóźnienie, pacjenci poumawiani na te same godziny.... Ania dermatolog Jasiel-Walikowska nie polecam! (1) Zero szacunku dla pacjenta. Mimo umówionej w tym samym dniu wizyty,wyszła... porzucona pacjentka Konsultacje w ramach NFZ calkowicie niekompetentne (1) Uwaga: Placówka nieprawidłowo wystawia recepty w ramach wizyt NFZ - bez... Pacjent Pracownia endoskopii - serdecznie polecam doktora T. Nowaka (1) Bardzo miły i sympatyczny lekarz. Potrafi rozładować napięcie i stres... Zofia K. Gastroskopia i kolonoskopia tylko dr Tomasz Nowak :) (1) Pan doktor Nowak jest bardzo dobrym specjalistą. Dzisiaj miałem... Wdzięczny pacjent Zdecydowanie polecam (1) Po kontuzji, trafiłem do Reha Sport i byłem oczarowany profesjonalizmem... Igor Brak szacunku do czasu pacjenta (1) Obiecują ze sami sie skontaktują - potem brak kontaktu. Nie kontaktują sie do... Pawel Bardzo słaba organizacja (1) Bardzo, bardzo słaba organizacja: 1. Nie można się dodzwonić. 2. Po... Artur inne terminy na abonament a inne za pieniądze (1) Czas oczekiwania do lekarzy absurdalny jak na prywatną opiekę medyczną.... VVV Nikt nic nie wie (1) Kolejka najpierw ustala, ze jedna osoba wchodzi po drugiej, następnie... Ala Obsluga w recepcji (1) Witam.bardzo nie uprzejma obsluga w recepcji.dzwonilam wieczorkiem do... Anna