Dr Maciejewska-Jaszczuk, okulista (1) Bardzo dobrze wyposażona przychodnia, zupełnie nowa. Byłam z mamą u okulisty,... Dorota Regulamin (1) Przestrzegam wszystkich zainteresowanych! Pkt c. części IV regulaminu mówi... Wojciech Kamiński Nie polecam (1) Pani w rejestracji bardzo nie mila i opryskliwa. Przed samą wizytą pyta się... Mini
Anna (1) Otrzymanie wyniku badania graniczy z cudem. Od 25 stycznia nie ma wyniku... Anna Proste USG (1) Dostałem skierowanie na badanie USG (NFZ). Badanie było przekładane 6 razy... Mateusz Świetne miejsce (1) Kilka miesięcy temu usuwałam żylaki w tym miejscu i nie mogę powiedzieć nic... Arleta nie polecam (1) xxi w. a w niej jal za króla Kazimierza Wielkiego marcin Neurolog i Dermatolog (1) Jak szukacie dobrego specjalisty to tylko w Polmedzie. Od lat leczę się u dr... Iga Przyjazna przychodnia (1) Korzystam z usług przychodni od bardzo dawna. Najpierw sama, a teraz... Joanna Prywatna wizyta w Gdyni, okulista. Nie polecam! (1) Chciałam zrobić badanie dna oka. Zostałam naciągnięta na dwie wizyty po 130... Malwa Power (1) Dużo pracuje jestem wiecznie na dietach albo słodyczach. Na dniu otwartym... Dorota Brak profesjonalizmu i dezorganizacja pod przykrywką uprzejmości (1) Luxmed zostawia na lodzie firmy przejęte ze Swissmedu. Jeszcze w sierpniu i... Firma z Gdańska Dobrzy specjalisci (1) Polecam klinike,duzo dobrych specjalistow w jednym miejscu,dosc szybkie... Alicja Kowalczyk Prawie wszystko ok (1) Prawie, bo samo badanie, włącznie z rejestracją poszło bardzo szybko i... Magda Polecamy cala trójką! (1) Tylko w invicta podjęli się mojego leczenia niepłodności po przebytej... Rosa badania genetyczne- jedyne takie miejsce w Trójmieście (1) długo szukałam miejsca gdzie można wykonać badania genetyczne w trójmieście i... Ewelina Dziękujemy (1) Długo zastanawialiśmy się z mężem czy powinniśmy robić sobie nadzieję i... Anna O. Polecam jak najbardziej!!! (1) Mój synek z ZA i mutyzmem wybiórczym korzysta z usług Pani Justyny. Jest... A. Nasza Ocena (1) Bardzo sympatyczna Pani terapeutka, dobry kontakt przy umawianiu wizyty,... Mama Marcela profesjonalizm pełną gębą (1) Muszę przyznać, że klinka zrobiła na mnie wrażenie. Przede wszystkim pod... ewa