... (1) Mialem nastepujaca sytuacje: poszedlem do centrum Medicover zapytac o... Filip B Zaskoczona (4) Lekarz - widać że EKSPERT!!! Ja na początku jedna rzecz - zirytowalam sie... Klientka Kpina (1) Leczymy sie w klinice ponad 3 lata.Koszt calego leczenia 40 tys bez... Pacjentka
polecam !!!! (1) Wszystkim kobietom, które przeżyły traumę podczas zakładania na żywca wkładki... Mila badania laboratoryjne (1) Po raz drugi korzystałam z usług Medicorum, robiłam badania laboratoryjne (za... Małgorzata Nie polecam (1) Niestety spóźniłam się na wizytę 10 min i usłyszałam, że Pani Doktor kończy... Opis zdjęcia RTG na SOR (1) Akcja na SORze dosyć sprawna, natomiast później czekanie na opis zdjęcia...... Grzegorz Pakiet firmowy - pieniądze wyrzucane w błoto (1) Kiedyś posiadanie firmowego abonamentu robiło różnice, szybki dostęp do... Polak Skarga (1) Do niedawna uważałam, że opieka w Medicover to coś najlepszego co mogło mi... Sławomira Michał (1) leczył mnie ortopeda Maciej Laskowski , przeprowadził artroskopię barku, oraz... Michał ok (1) Invicta to jedno z miejsc, w którym można bez problemu umówić się na wizytę.... Wera Nie polecam (1) Prowadzenie ciąży to kpina. Jak prywatny gabinet może nie mieć miejsca dla... Danuta Poniżej wszelkiej krytyki (1) Nie wiem od czego zacząć, siedzę właśnie w Centrum Medycznym Falck w Gdańsku.... studentka Polmed Gdynia Dermatolog (1) Jestem niezadowolony z wizyty w ramach NFZ.Lekarz miał pretensję że jestem... jj Odradzam (1) Do roku 2013 wielokrotnie korzystałam z usług świadczonych w tej placówce i... Dorota Firma przestała działać (1) Firma oferowała ubezpieczenie zdrowotne pracownikom mojej firmy od końca 2016... Magda Super klinika (1) Klinika bardzo ładna, czysto i schludnie. Obsługa w recepcji miła i stara się... Krysia . (1) Wykupiłam pakiet medyczny w tej firmie. W grudniu dostałam skierowanie na... Kotycja Uciekajcie (1) Brak możliwości umówienia wizyty - działająca z przerwami infolinia, jeśli... Pola Nie polecam (1) Brak odpowiedniego podejścia do pacjenta!! Problemy z dostępem do wyników... Aninim