Gastroskopia (1) Polecam serdecznie. Miałam kilka dni temu gastroskopię bez znieczulenia u dr... Jola Narkoza u dziecka (1) Może Pani powiedzieć ile zapłaciła za ten zabieg? Aga Nie polecam nikomu (1) Obsługa klienta na infolini stoi stoi na takim samym poziomie jak obsługa... Krzysztof
Zadowolony (1) Szybka rejestracja (ceny za usługi akceptowalne). Po paru dniach umówiona... Andrzej Odmówienie pomocy kobiecie w ciąży ... (1) Jestem w 11 tygodniu ciąży i na podstawie wyników , dostałam skierowanie do... Marta Prywatna opieka a oczekiwanie na wizytę jak w NFZ (1) Od ponad 10 lat korzystam z Medicover. Od jakiś 3 lat nie idzie się dostać do... Pacjent Rejestracja do zmiany (3) Korzystam z usług medycznych od ok 4 lat. Do rejestracji trudno się... Była Pacjentka invicta (1) Klinika jest przystępna i jest zlokalizowana w dogodnym miejscu, dzięki czemu... anja Polmed -nie polecam . (1) Ostrzegam przed firmą Polmed , nie odpisują na maile i jest duży problem z... pacjent Doróbki (1) Nie polecam! Czekałem na badanie ponad godzinę, a po badaniu usłyszałem ze... Gonzales Niepozorny profesjonalizm (2) GORIS-MED może i wyglądem nie przyciąga i nie ma marmurów na podłodze, ale... Magdalena Dramat (1) Juz od wejścia odechciewa się człowiekowi wizyty w tym miejscu. Pani... Niezadowolona pacjentka Stomatolog- SZOK (1) Jestem szczęśliwym posiadaczem najwyższego pakietu prywatnej opieki medycznej... Bezzebny Nie polecam (2) oferta szeroka. Cala lista placówek. Co z tego skoro do większości wstrzymana... Goska rzetelna klinika (1) Od paru lat bywam tu na wizytach u ginekologa. Zapisanie się na wizytę czy... Patrycja Publiczne zakłady opieki działają sprawniej. (1) Dostanie sie do specjalistów to głownie oczekiwanie na listach rezerwowych... Absolutnie zawiedziony nie polecam (1) Prowadzenie ciąży w enel medzie to kpina, dosłownie. Mam pakiet, a czuje się... ciężarówka Panie pielęgniarki na 6-tke! (1) Chcialabym polecić wszystkim wykonywanie badań w tej placówce - Panie... Kasia USG 3d/4d (2) Byłam na USG prenatalnym w drugim trymestrze ciąży u doktora Augustyniaka.... Julita Rejestracja (2) Panie z rejestracji są niemiłe. Są tam za karę? Szczególnie jedna (puszysta)... Ola