Cudna misja (1) i jeszcze lepsze jej wykonanie! Wspaniali lekarze, walczących o Dzidzie od... ja Nie warto (1) Niestety bardzo zawiodłam się na Napro centrum. Spotkałam się tam z brakiem... Teresa Wypadanie włosów (4) Do dr Michajłowskiego udałam się na początku października. Doktor zlecił... Ela
wizyta u lekarza (1) Rzadko kiedy dodaję opinię, ale jestem niemile zaskoczona. Ceny przystępne... Agata wszystko na plus (1) Klinikę mogę z czystym sumieniem polecić. Byłam z dzieckiem u nefrologa, Pani... Igazalae Za co ja płacę?! (1) W recepcji jeszcze przed wizytą w gabinecie zapłaciłem 150zł a w gabinecie u... Sylwester Tragiczny termin oczekiwania na wynik (2) Czas oczekiwania na badanie rewelacja w porównaniu z NFZ i na tym koniec.... Witek Żenujący czas oczekiwania (1) Prawie całe trójmiasto obsadzone firmą Affidea w najważniejszych punktach a... megi Placówka w której pacjent czuje się zaopiekowany! (1) Korzystałam z wielu placówek medycznych w uwagi na różne abonamenty medyczne... carlar polecam dr M.Borysa (1) Bardzo miły lekarz. Trafnie zdiagnozował i bezboleśnie wykonał zabieg z... pacjent endokrynolog - choroby tarczycy (1) Chciałabym serdecznie podziękować za bardzo dobrą opiekę i profesjonalną... M. Profesjonalizm (2) Lekarzom nie można odmówić pełnego profesjonalizmu i ogromnej wiedzy. Jak w... Anna Fatalna jakość usług świadczonych przez ENEL MED w Gdyni. (1) Placówki nie polecam.długie kolejki,fatalni lekarze bez doświadczenia.(ENEL... Magda Kardiolog (1) Polecam przychodnie polmed, korzystam tam z wizyt u lekarza pierwszego... Maria Nie polecam klinika dla zdrowych ludzi i trzeba mieć zdrowie żeby chorowac (1) Klinika dla ludzi zdrowych. Lekarze ignorują poważne choroby. Dzięki... Ryszard PLACÓWKĘ POLECAM (3) placówkę polecam emerytom bo :mają dużo czasu. Nie polecam ludziom którzy... marek Polecam larygologa (1) Sprawnie przeprowadzona wizyta. Lekarz odpowiedział na nurtujące mnie... Anna Wspaniala Obsługa (1) Niedawno byłem W labolatorium na pobieraniu krwi, profesjonalizm personelu... Pacjent 55 minut oczekiwania na infolinii... (1) Jak w temacie. Proponuję każdemu przed otwarciem u nich konta, spróbować się... Wiktor Ocena w kategorii przychodnie poradnie (1) Jestem Bardzo zadowolony.Polecam lekarza roozinnego dr Maciejczyk. Jan Stachnik