100% profesjonalizmu (1) Pani doktor bardzo konkretna, zaangażowana, cierpliwa, wyszczerbiony ząb... Anka Niestety porażka (1) Brak dostępu do lekarzy. Na najbliższe trzy miesiące ani kardiologa ani... Magda Rejestracja - zbyt długi czas oczekiwania, brak wolnych terminów (1) Czas oczekiwania do recepcji stanowczo za długi. Nie po to umawiam się na... Ika
Byłam bardzo zadowolony (1) Miła obsługa, kompetencja lekarzy, wiem co mi jest i jaki jest ciąg dalszy,... Tomasz kardiolog godny polecenia (1) W ostatnim tygodniu skorzystałem z oferty Medicorum Centrum Zdrowia. Byłem u... pacjent kardiologiczny wizyta (1) Jestem bardzo zadowolona z medicorum obsługa pielęgniarska bardzo miła i... Angelika Słabo (1) Placówka ,ładna czysta,Panie z rejestracji miłe uczynne.Natomiast obsługa... KB Klinika warta uwagi (1) Zaletami kliniki są nowoczesność, schludność i dobra kadra lekarzy. Bez... Kasia beznadziejny (1) Kolejki do lekarzy dłuższe niż nfz. olewcze podejście do pacjenta. nie... Hass Pakiet Firmowy VIP (1) Od czterech lat mam dla siebie i całej rodziny wykupiony w Swissmedzie pakiet... Witek Wizyta u laryngologa (1) Wizyta zaplanowana do specjalisty laryngologa (w zasadzie z dnia na dzień)... Pacjent konsultacja 2 lekarzy (1) W ostatnim czasie skorzystaliśmy z usług Medicorum Centrum Zdrowia. Jesteśmy... J.K. Bardzo słabo (1) Strona internetowa nie istnieje, zarejestrowanie sie do lekarza to... Krzysztof Nie polecam (2) Nie polecam. Korzystałam z Karboksyterapii, zabieg wykonywała Pani N. bardzo... Ewa Nie polecam. (2) Wykonywałam makijaż permanentny brwi u Pani Natalii. Po pierwszej aplikacji... KB Dziadostwo ! (1) Próbowałem się dodzwonić przez pół godziny. Niestety nie udało mi się . Tutaj warto skorzystać z opieki medycznej (1) Bardzo wysoki poziom świadczonych usług. Dla osób niezorientowanych co i jak... Robert Gerasik Obsługa centrum do przeszkolenia! (1) Bez zastrzeżeń do pracy lekarza - fachowiec i przemiły doktor. Natomiast... WK klinika (1) Invicta to jedno z tych miejsc, do których wracam z chęcia i dużym zaufaniem. Dominika W. Ocena słaba (1) Samo badanie przebiegło w miarę sprawnie i to tyle z dobrych rzeczy, później... Adrian