Podziękowanie (1) Dziękuję Panu Dr. n. med. Tomaszowi Gondek chirurg specjalista urolog i... J. K. KiD Gabinet Psychologiczny, robią EEG- Biofeedback i terapię Metoda Warnkego (6) Czy ktoś coś wie na temat tej placówki? Otworzyli się w Rumi w centrum,dosyć... mamaa Klinika Rehasport w Gdańsku - POLECAM (1) Przede wszystkim bardzo serdecznie dziękuję panu dr Maciejowi Pawlakowi za... Jarek
Tragedia (1) Recejpca to jest największa zmora całego luxmedu. XXI wiek, a musisz stac 20... Gość Nie polecam (2) Unikajcie tej Spółdzielni. Zwróciłam się z prośbą do lekarza pierwszego... Agnieszka Pilna wizyta u ortopedy (1) Potrzebowałem pilnej wizyty u ortopedy. Telefonicznie sprawnie udało się... Piotr invicta (1) Korzystamy z usług kliniki od conajmniej 2 miesięcy. Kolejki są duże, ale tak... damianer Klinika leczenia niepłodności - Invicta Gdańsk (1) Jesteśmy z mężem po drugiej wizycie z Invicta w Gdańsku i do tej pory... Sara Lekarze z powołania (1) Witam wszystkich, uważam że Centrum Medyczne Revital prowadzone przez Panią... Dominika Niewiarygodne ignorowanie pacjenta (1) Panie w recepcji w Gdyni dostały u mnie "czarną malinę" czyli anty nagrodę za... Marta Placówka Affidea na polankach. (1) Byłem pacjentem- klientem w placówce na polankach i prawdę mówiąc nie było... Pacjent POLECAM ! (1) Byłem z żoną w tej placówce wielokrotnie więc poprzednie wpisy były... Adam Najlepsza przychodnia prywatna w Pruszczu Gdańsim (1) Poziom wiedzy, podejście do pacjenta, doświadczenie sprawia że w Pruszczu i... Rodowity Pruszczanin "Prywatna" opieka zdrowotna (1) Jestem w ciężkim szoku jakim cudem ktoś do nich przychodzi. Byłem... Pacjent Tragedia (1) 12 rok ubezpieczenia mniej wiecej od 2 lat trzeba o wszystko walczyć inne... Kovson ODRADZAM KOBIETOM W CIĄŻY (1) Opieka kobiet w ciąży w Medicover daje wiele do życzenia. Przyszłe mamy - nie... Marta Centrum Diagnostyki Medycznej ENDOMED Kowale ul. Staropolska (1) Stan mojego zdrowia zmusił mnie do szybkiej wizyty u internisty. Wybrałam... Krystyna Olszewska Placówka godna polecenia (1) Wszystkim mogę polecić Endomed- bardzo dobrzy specjaliści z zakresu... Anna Jesteśmy zadowoleni (1) Na wizycie byliśmy pierwszy raz we wrześniu i z początku nie byliśmy pewni... Martyna gastrolog dr P. Banach (1) To była moja kolejna wizyta u tego lekarza. Świetny fachowiec, kompetentny,... Małgorzata