Dr Warzocha polecam (1) Jestem stałym klientem Pani doktor od wielu lat, zawsze w profesjonalny... Wojciech Gastroskopia i kolonoskopia razem w narkozie. (1) Taka impreza kosztuje 1150 zł + ew. badanie histopatologiczne. Powiem krótko,... Pacjent urażona (1) Byłam tam u ortopedy. Dostałam skierowanie na rehabilitację. Doktor za... Pacjentka
Wspaniała (1) Najlepszy lekarz na świecie. Nikomu innemu nie zaufałabym w kwestii... Dorota Dr. G. Mój Ginekolog - najlepszy lekarz jakiego spotkałam! (1) Człowiek z powołaniem! Wnikliwie bada oraz bardzo szczegółowo przekazuje... Kasia Dobry okulista i ginekolog (1) Od kilku lat jestem pacjentkom Centrum Medycznego Polmed w Gdyni. Korzystam z... Joanna Kania Ortopeda dr Camilleri - swissmed - nigdy więcej (13) Zarejestrowałam na NFZ 2-letnią córcię (po bilansie podejrzenie koślawości... mama Bardzo zadowolony (1) Od dłuższego czasu korzystam z usług podoliga Pani Ani jestem pod wrażeniem... Adam Nie ma pielęgniarki podczas badania ginekologicznego! (1) Nie ma pielęgniarki podczas badania ginekologicznego więc pacjentka jest sam... Mąż Najgorsze łajzostwo to CLINICA-MEDICA w Gdyni (42) Witam. Nigdy z tymi dziadami nie chciałbym mieć do czynienia, ale niestety... obiektywny Szybko wyniki (1) Cenowo do przełknięcia i plus, że tutaj miałem to w ośrodku po drodze do... Koguter ginekolog dr Mazurkiewicz-Klasa (1) Korzystałam z wizyty u ginekologa dr Mazurkiewicz-Klasa po wizycie u innego... Magda porażka (2) Najgorsza placówka z jaką się spotkałam w luxmed. Obsługa nie interesująca... w NA PEWNO SIĘ STAMTĄD WYPISZĘ (1) Najgorsze miejsce w jakim miałam wątpliwą przyjemność być:(. Pani blondynka... GalAnonim Skandaliczna obsługa w rejestracji (1) Niestety, mogę wypowiedzieć się tylko o pracy rejestracji bo dzięki pani... Basia Bardzo kompetentni lekarze, jestem bardzo zadowolona z wizyty (1) Bardzo kompetentna Pani ginekolog, bardzo cierpliwa. Zawsze wysłucha, dopyta.... Magda Lena Żenada (1) Za niemałą kasę dostaje się warunki jak w przychodni publicznej, brudno,... Autor Polecam (1) Polecam dr Dagmarę, stomatolog, zabieg wykonany profesjonalnie. Pacjent Pacjent musi być cierpliwy, ale nie musi być chamsko i niestarannie obsługiwany. (1) w dniu 10.12.2016 zgłosiłam się do Affidea w Gdańsku na ul Polanki 117. Pani... Lucyna Z Dziwne podejście do klienta (1) Wizyta płatna z góry. Dopiero po skasowaniu, Pani na recepcji informuje o... Agata