Za co ja płacę?! (1) W recepcji jeszcze przed wizytą w gabinecie zapłaciłem 150zł a w gabinecie u... Sylwester Tragiczny termin oczekiwania na wynik (2) Czas oczekiwania na badanie rewelacja w porównaniu z NFZ i na tym koniec.... Witek Żenujący czas oczekiwania (1) Prawie całe trójmiasto obsadzone firmą Affidea w najważniejszych punktach a... megi
Placówka w której pacjent czuje się zaopiekowany! (1) Korzystałam z wielu placówek medycznych w uwagi na różne abonamenty medyczne... carlar polecam dr M.Borysa (1) Bardzo miły lekarz. Trafnie zdiagnozował i bezboleśnie wykonał zabieg z... pacjent endokrynolog - choroby tarczycy (1) Chciałabym serdecznie podziękować za bardzo dobrą opiekę i profesjonalną... M. Profesjonalizm (2) Lekarzom nie można odmówić pełnego profesjonalizmu i ogromnej wiedzy. Jak w... Anna Fatalna jakość usług świadczonych przez ENEL MED w Gdyni. (1) Placówki nie polecam.długie kolejki,fatalni lekarze bez doświadczenia.(ENEL... Magda Kardiolog (1) Polecam przychodnie polmed, korzystam tam z wizyt u lekarza pierwszego... Maria Nie polecam klinika dla zdrowych ludzi i trzeba mieć zdrowie żeby chorowac (1) Klinika dla ludzi zdrowych. Lekarze ignorują poważne choroby. Dzięki... Ryszard PLACÓWKĘ POLECAM (3) placówkę polecam emerytom bo :mają dużo czasu. Nie polecam ludziom którzy... marek Polecam larygologa (1) Sprawnie przeprowadzona wizyta. Lekarz odpowiedział na nurtujące mnie... Anna Wspaniala Obsługa (1) Niedawno byłem W labolatorium na pobieraniu krwi, profesjonalizm personelu... Pacjent 55 minut oczekiwania na infolinii... (1) Jak w temacie. Proponuję każdemu przed otwarciem u nich konta, spróbować się... Wiktor Ocena w kategorii przychodnie poradnie (1) Jestem Bardzo zadowolony.Polecam lekarza roozinnego dr Maciejczyk. Jan Stachnik ginekologia (1) Niestety niski poziom, wyjątek stanowi oczywiście dr Ciepłuch, tu nie podlega... Małgorzata Makabra (2) Zwracam sie z pytaniem do Firmy Luxmed, czy nalezy to do codziennosci, ze... VIP świetni pediatrzy (1) W zeszłym tygodniu byliśmy z naszym malenstwem u pani pediatry - super... rodzic doskonały ortopeda (1) byłem u pana doktora Michała Borysa - bardzo kompetentny i doświadczony... pacjent fachowi lekarze, polecam (1) Bardzo jestem zadowlony z usług Enel Medu. Korzystam już od trzech lat... Marek