umawianie wizyt (1) Zgadzam się z przedmówca że obsługa klienta jest skandaliczna. 2 miesiące... Dorka Najlepsi w Trójmieście! (3) Z usług Revital.Clinic korzystam od pół roku. Nigdy mnie nie zawiedli i nawet... Krzysztof Neurolog- Polecam (1) Jestem po wizycie u dr Struk-Roszmann.Lekarz rewelacyjny, a przede wszystkim... Ewelina
dr Niemunis-Sawicka - POMYŁKA (2) miałem uraz kolana poszedłem na usg do innego lekarza , który zrobił opis... młody pacjent Znowu nie odbierają telefonu... (2) Chciałam zarejestrować chore dziecko. I znowu to samo. Słuchawka odłożona.... Alina Polecam Dr Piotrowską (1) Doktor rzeczowa miła. A co najważniejsze, stawia pozytywne diagnozy. Ja i... Arleta Super (1) Tak jak wyżej, bardzo profesjonalne podejście. Lilia Zawal (1) Jako Pacjent tej Placowki Trudny Pacjent ... Opieka z*******a i to w kazdej... Stanislaw Beling ortopeda Pawlak - nie polecam (1) W moim odczuciu w przypadku ortopedy Pawlaka niesienie pomocy Pacjentowi, to... Adam Polecam! (1) Klinika spełniła moje oczekiwania. Miła obsługa, bardzo profesjonala,... Zadowolona pacjenta Brak wizyt dla kobiet w ciąży (1) Jak już uda się umówić na wizytę zostaje ona odwołana SMS i trzeba szukać... Jula dr Szczyptańska - moja opinia (10) Pozytywna. Witam u dr Szczyptanskiej leczyliśmy się z żoną około 2 lat-(w... Zadowoleni stała pacjentka (1) Jestem regularną pacjentka od kilku lat (USG piersi, mammografia, ostatnio... Maria S. Tragiczny kontakt (1) Witam kontakt z przychodnią to jakaś kpina. Za pieniądze które płaci się... Mariusz USG (1) Polecam to centrum medyczne, z dnia na dzień zostałam zarejestrowana na... Anna dr Paszkiewicz Invicta - zdecydowanie odradzam (16) W skrócie, co by wywodów nie robic, dawno mnie ktoś do takiej furii nie... Emenems Wraz z psychotestami załatwiłam wszystko w jeden dzień. (1) W końcu dobrze zorganizowane. Łącznie z badaniami lab + neurolog + okulista +... KarolinaZ dobra rehabilitacja (1) Czynnie uprawiam sport i w związku z tym miewam kontuzje. Wtedy korzystam z... Paweł Odradzam (1) Głęboka komuna,brak intymności, empatii i kultury ze strony personelu... Maria.panasewicz Czas oczekiwania (1) Mimo ze termin wizyty miałam umówiony z tygodniowym wyprzedzeniem na wejście... Iwona