Lumpmed (1) Wizyta 22.12.2017 na 0815 okulista a na 0830 lekarz medycyny pracy. Do... Paweł niekompetencja (2) od lutego korzystam z usług enel-med i z tygodnia na tydzień jest coraz... niezadowolony klient Klinika na poziomie (1) W klinice jest dostęp do wielu specjalistów i różnych gabinetów... Magdalena
POLMED - polecam! (1) Dziękuję bardzo za miłą i profesjonalną obsługę w placówce POLMED ul .... Jacek Negatywna opinia o Pani radiolog z Rehasport (1) Niestety, ale o Pani doktor Sawickiej wykonującej USG w Rehasport nie można... Polecam! (1) W 2015 roku Dr Andrzej Warzocha przeprowadził u mnie operacje śródstopia.... Anna godne polecenia (1) Dzień dobry, byłam ostatnio u dr. Michajłowskiego i mimo tego, że na wizytę... Alicja Z. Polecam!! (1) Tak powinna wyglądać obsługa klienta w każdej placówce! Pomocny i... andrzejeek Tzw.RECEPCJA (1) 27.XI. br. po godz. 17.. - proszę o duplikat płytki z wynikami - poprzednią... waldy OBSŁUGA NA NFZ (1) Od wielu lat byłam pacjentką w klinice. Zawsze wszystkim polecałam to miejsce... Już NIE Pacjentka Agnieszka (1) Przesypatyczne Panie w recepcji,Pani ginekolog przesypatyczna,wszystko... Agnieszka Problem rozwiązany!!! (1) Moja mama miała problemy z ciśnieniem, po ekg lekarz kazał zrobić echo.... JoasiaD Zdecydowanie polecam (2) Jestem bardzo zadowolona z organizacji pracy w przychodni. Recepcjonistki... Marta Ocena Przychodni Chorób Tropikalnych (2) Od wielu lat jestem pacjentem (lata pływania w tropiku zostawiają niestety... Marian F Podziękowanie (1) Dziękuję Panu Dr. n. med. Tomaszowi Gondek chirurg specjalista urolog i... J. K. KiD Gabinet Psychologiczny, robią EEG- Biofeedback i terapię Metoda Warnkego (6) Czy ktoś coś wie na temat tej placówki? Otworzyli się w Rumi w centrum,dosyć... mamaa Klinika Rehasport w Gdańsku - POLECAM (1) Przede wszystkim bardzo serdecznie dziękuję panu dr Maciejowi Pawlakowi za... Jarek Tragedia (1) Recejpca to jest największa zmora całego luxmedu. XXI wiek, a musisz stac 20... Gość Nie polecam (2) Unikajcie tej Spółdzielni. Zwróciłam się z prośbą do lekarza pierwszego... Agnieszka Pilna wizyta u ortopedy (1) Potrzebowałem pilnej wizyty u ortopedy. Telefonicznie sprawnie udało się... Piotr