Nie polecam ! (1) W dniu 19.10.2017 miałam nie przyjemność trafić do tego punktu medycznego. To... Pacjentka Polecam! (1) Polecak klinikę gameta gdynia. Lekarze, pielęgniarki, laboranci pełen... Martyna i Jacek klinika (1) Byliśmy w paru miejscach, ale Invicta zdecydowania okazała się dobym wyborem.... Natka
Bardzo gorąco polecam. (1) Mąż zabieg miał już jakiś czas temu. Dlatego opinie mogę wystawić już po... Anna Personel do poprawy (1) Leczymy się z mężem u Dr. Śliwińskiego, dość powściągliwy lekarz. Zobaczymy... Anna podziękowanie (1) Minęło trzy lata gdy przebyłem operacje zastawek serca dostałem jedną... roman Panie w rejestracji (1) Panie w rejestracji odbierają tylko telefony, a kolejka do nich ciągle rośnie... Monika Super Klinika (1) Bardzo profesjonale podejście, miła obsługa (lekarzy, pielęgniarek, Pań w... Mimi Nie polecam (1) Bylam na usg prenatalnym ... nastepne polowkowe powinno byc wykonywane przez... Aga z Gdanska Ocena (1) Bardzo miła, szybka i profesjonalna opieka. Jestem bardzo zadowolony z usługi... Krzysztof Profesjonalne podejście :) (1) na stronie holtera bardzo szybko udało mi się wykupić badanie z dostawą do... Luna Gorąco Polecam! (1) Chciałabym polecić doktor Annę Warzochę. Pani dr Warzocha to prawdziwy mistrz... Małgorzata Dr Warzocha polecam (1) Jestem stałym klientem Pani doktor od wielu lat, zawsze w profesjonalny... Wojciech urażona (1) Byłam tam u ortopedy. Dostałam skierowanie na rehabilitację. Doktor za... Pacjentka Wspaniała (1) Najlepszy lekarz na świecie. Nikomu innemu nie zaufałabym w kwestii... Dorota Dr. G. Mój Ginekolog - najlepszy lekarz jakiego spotkałam! (1) Człowiek z powołaniem! Wnikliwie bada oraz bardzo szczegółowo przekazuje... Kasia Dobry okulista i ginekolog (1) Od kilku lat jestem pacjentkom Centrum Medycznego Polmed w Gdyni. Korzystam z... Joanna Kania Bardzo zadowolony (1) Od dłuższego czasu korzystam z usług podoliga Pani Ani jestem pod wrażeniem... Adam Nie ma pielęgniarki podczas badania ginekologicznego! (1) Nie ma pielęgniarki podczas badania ginekologicznego więc pacjentka jest sam... Mąż Najgorsze łajzostwo to CLINICA-MEDICA w Gdyni (42) Witam. Nigdy z tymi dziadami nie chciałbym mieć do czynienia, ale niestety... obiektywny