Bardzo ok (1) Schludnie, czysto, nowy sprzęt. Rehabilitacja profesjonalna. Widać, ze sie... Greg Najlepsza opieka (1) Dr.Frąckowski wspaniały człowiek. Trafiłam do Polmedu na USG z synkiem... Joanna Tragiczny, NIE POLECAM! (1) Kupiłam pakiet żeby prowadzić ciąże , dzwonię żeby umówić się do ginekologa... Magda
Okulista (1) Potrzebowałam pilnej konsultacji u okulisty dla dziecka i tak trafiłam do... Aleksandra Bardzo nie miła obsługa! (2) Panie w recepcji bardzo nie miłe, nie cierpliwe. Zamiast pomóc klientowi,... Karolina Holter EKG (2) Dwa tygodnie !! oczekiwania na opis EKG z Holtera - rekord Guinessa . Opinia... Krzysztof Neurolog (1) Nie polecam neurologa w Falck. Totalny brak zainteresowania pacjentem. Inny... Bodzio Bartosz - opinia (1) Tragedia 2 godziny czekania na płatną wizytę. Nie jeden raz !!! Szczerze... Bartosz Podziękowanie za udaną operację i opiekę (2) Najlepszy lekarz - dr Maciej Pawlak Chciałabym polecić dr Pawlaka oraz całą... Ewelina Świetna klinika!! (1) Podczas wizyty w klinice, spotkałam się z profesjonalną obsługą.... klientka Ocena InviMed (1) Klinka rewelacyjna, a raczej ludzie którzy tam pracują. Takiej serdeczności i... Joana Zdecydowanie polecam. (1) Od roku korzystam wyłącznie z usług Polmedu w Manhattanie. Duży wybór... Natalia Pro Cordis Sopot (1) Po wielu latach od ostatniego zawału serca postanowiłem w końcu odwiedzić... J.M. Klinika super. (1) Lekarze i rehabilitacja bardzo wysoki poziom natomiast panie z recepcji... 1960 przychodnia ceni Twoj czas (1) Jestem bardzo zadowolona z uslugi. Obsluga w recepcji bardzo mila, doktor... Dorota Długość oczekiwania tragedia (1) Nikomu nie polecam. Umawimy się przez telefon na godzinę której nikt nie... Jarek Odradzam zdecydowanie (1) Ludzie stloczeni w czasie zabiegow zadnej intymnosci panie obslugujacy... Artur Dr Warzocha (1) Bardzo profesjonalna Pani doktor, miła atmosfera. Ząb uratowany, a to... Ania .............................................. (1) Chwalą się że można odebrać wynik MRI na stronie ale sam opis, jak by to był... gladki dr MACIEJ PANKAU, ginekolog (8) "Kiedy stajesz koło mnie i mówisz, że dam sobie radę, tak też się dzieje"... Anna Mazurek