Polecam! (1) Klinika spełniła moje oczekiwania. Miła obsługa, bardzo profesjonala,... Zadowolona pacjenta Brak wizyt dla kobiet w ciąży (1) Jak już uda się umówić na wizytę zostaje ona odwołana SMS i trzeba szukać... Jula dr Szczyptańska - moja opinia (10) Pozytywna. Witam u dr Szczyptanskiej leczyliśmy się z żoną około 2 lat-(w... Zadowoleni
stała pacjentka (1) Jestem regularną pacjentka od kilku lat (USG piersi, mammografia, ostatnio... Maria S. Tragiczny kontakt (1) Witam kontakt z przychodnią to jakaś kpina. Za pieniądze które płaci się... Mariusz USG (1) Polecam to centrum medyczne, z dnia na dzień zostałam zarejestrowana na... Anna dr Paszkiewicz Invicta - zdecydowanie odradzam (16) W skrócie, co by wywodów nie robic, dawno mnie ktoś do takiej furii nie... Emenems Wraz z psychotestami załatwiłam wszystko w jeden dzień. (1) W końcu dobrze zorganizowane. Łącznie z badaniami lab + neurolog + okulista +... KarolinaZ dobra rehabilitacja (1) Czynnie uprawiam sport i w związku z tym miewam kontuzje. Wtedy korzystam z... Paweł Odradzam (1) Głęboka komuna,brak intymności, empatii i kultury ze strony personelu... Maria.panasewicz Czas oczekiwania (1) Mimo ze termin wizyty miałam umówiony z tygodniowym wyprzedzeniem na wejście... Iwona Bardzo dobra prywtna przychodnia (1) Mialem okazje korzystac kilka razy z usług specjalisów w CMM. Za każdym razem... majk Frontem do klienta? (1) Pomimo faktu, iż byliśmy pacjentami prywatnymi, najpierw usłyszałam, że czas... Monika Kolonoskopia w znieczuleniu ogólnym (1) Jestem dzień po badaniu i szczerze polecam wykonanie tego badania w Swissmed,... Ania LUXMED coraz gorszy!!!!!!!!!!!!! (1) Idąc na wizytę do lekarz oczekuję porady ponieważ czuje się zle,w gabinecie... pacjent Absolutnie zadowolona (1) Korzystałam wielokrotnie i ja i moje dzieci. Za każdym razem, bez względu na... Aleksandra zero kontaktu (1) Ostatnio baaardzo sie pogorszyło ! W ogóle nie można się do nich dodzwonić-... Pauli super!!! (1) Od wielu lat korzystamy z usług Dentical i zawsze jesteśmy zadowoleni. Moje... Kasia Nie polecam (1) Umowilam się na wizyte do ginekologa by potwierdzic czy Jestem w ciazy.... Kasiakvk do specjalistów lepiej z nfz (1) Lekarze ogólni owszem, przyjmują szybko. Ale czas oczekiwani na specjalistów... Pacjentka