Świetna klinika!! (1) Podczas wizyty w klinice, spotkałam się z profesjonalną obsługą.... klientka Ocena InviMed (1) Klinka rewelacyjna, a raczej ludzie którzy tam pracują. Takiej serdeczności i... Joana Zdecydowanie polecam. (1) Od roku korzystam wyłącznie z usług Polmedu w Manhattanie. Duży wybór... Natalia
Pro Cordis Sopot (1) Po wielu latach od ostatniego zawału serca postanowiłem w końcu odwiedzić... J.M. Klinika super. (1) Lekarze i rehabilitacja bardzo wysoki poziom natomiast panie z recepcji... 1960 przychodnia ceni Twoj czas (1) Jestem bardzo zadowolona z uslugi. Obsluga w recepcji bardzo mila, doktor... Dorota Długość oczekiwania tragedia (1) Nikomu nie polecam. Umawimy się przez telefon na godzinę której nikt nie... Jarek Odradzam zdecydowanie (1) Ludzie stloczeni w czasie zabiegow zadnej intymnosci panie obslugujacy... Artur Dr Warzocha (1) Bardzo profesjonalna Pani doktor, miła atmosfera. Ząb uratowany, a to... Ania .............................................. (1) Chwalą się że można odebrać wynik MRI na stronie ale sam opis, jak by to był... gladki dr MACIEJ PANKAU, ginekolog (8) "Kiedy stajesz koło mnie i mówisz, że dam sobie radę, tak też się dzieje"... Anna Mazurek obsługa w rejestracji tragiczna! (1) Korzystam z usług kliniki od około roku i leczę się u dr Śliwińskiego, u... pacjentka Zdecydowanie odradzam (1) Przychodzę, mówię "Dzień dobry". Panie w rejestracji podnoszą wzrok znad... gdańszczanka Badania labolatoryjne (1) Zrobiłam badania labolatoryjne pierwszy raz w lux med z uwagi ze mam blisko i... Monika PORAŻKA - NIE POLECAM! (1) Nikomu nie polecam tej kliniki. Obsługa niekompetentna!!! Joanna protetyk słuchu- polecam (1) Polecam bardzo Panią protetyk Agnieszke Hyczko. Bardzo zaangażowana,... Ilona masakra (1) Mój mąz 47 latek miał dwa epizody , które mogły sugerować zawał. Pani dokotor... Szkotka Fachowowa Opieka (1) Najlepsze centrum medyczne do jakiego mogłam trafić. Doskonała opieka... Lidka dziwne miejsce... (1) dziwaczne miejsce... recepcja pusta, nie mialam jak sie umówic bo nikogo nie... Maria Odradzam -Dr Gniadek (8) Skorzystalam z uslug Invicta -dokladniej usg 4d w czasie krotkiego pobytu w... Monika S