Fatalna obsługa, zła organizacja, brak szacunku (1) Brak szacunku dla klienta, obsługaw rejestracji obrażona. Pacjent (czyli... Krystyna dr Warzocha nie polecam tego stomatologa (3) Jestem stałą pacjentka tej kliniki. przyszłam razem z Dr Horn , która jest... Lucyna masakra (3) Jestem w 8 miesiącu ciąży. Przewiało mnie i dlatego postanowiłam w piąek rano... Ddd
zamawianie wizyt (1) Od 1 listopada trzeba zamawiać wizyty przez infolinię aby umówić się z... Kasia Totalnie odradzam (2) Staramy się z żoną o dziecko już ponad rok przy "pomocy" Invicty.... Łukasz W oczekiwaniu na potomka i w jeszcze dłuższej kolejce (2) Od ponad roku, korzystamy z małżonką z usług tej kliniki, starając się o... GAJOWY Brak profesjonalizmu (1) Zdecydowany brak profesjonalizmu w obsłudze klienta. Czas oczekiwania na... Monika Profesjonalizm w każdym calu (1) Dziękuję za troskliwą opiekę przed i po zabiegu operacyjnym. Jestem pod... Monika Profesjonalny zespół (1) Od wielu lat z całą rodziną korzystam z usług Denticalu, a ściślej mówiąc z... Katarzyna Oferta- karta stomatologiczna: Zdrowe zęby (1) Uwaga na przyszłość na ofertę- karta stomatologiczna: Zdrowe zęby (oraz... Paulina Wizyta u higienistki (1) Jestem bardzo zadowolony z ostatniej wizyty u higienistki Anny Batorskiej.... Maciek Super Przychodnia! (1) Wszystkim polecam.Przed przyjazdem do Polski zadzwoniłam,poleciła mi ich... kaśka Mucha - opinia (1) Polecam profesjonalne podejście do tematu. Mucha Wizyta medycyna pracy (1) Miałam "przyjemność "skorzystania z usług lekarza medycyny pracy . Od samego... Oliwia Polmed Manhattan (1) Wielokrotnie korzystałem z usług Centrum Polmed, szeroki zakres usług, krótki... Artur Polecam wszystkim (1) Korzystam z usług Enel-Med. już od dwóch latach, polecam wszystkim –... gosc Polecam! (1) Bez mrugnięcia okiem mogę polecić tę klinikę. Zarówno ja, jak i rodzina... Sandra :) - opinia (1) Dr Robert Czech - Wspanialy lekarz i zloty czlowiek! To wazne zeby lekarz... :) opieka w ciąży to farsa (1) Brak wizyt, nawet z ponad miesięcznym wyprzedzeniem, albo odwoływanie ich w... pacjentka Gastroskopia (1) W dniu dzisiejszym miałem robiona gastrskopie po raz pierwszy w życiu.... Łukasz