Pomógł moim włosom!! (2) W końcu prawdziwy trycholog w Trójmieście! Świetnie podejście, wielka i... Iwona najlepsza klinika w Trójmieście (1) Trafiliśmy do Gamety (do dr Czecha) po czterech latach spędzonych w różnych... Lipki Nie polecam (1) Ortopeda mimo ewidentnego wyniku rtg o uszkodzeniu kolana stwierdził że to... Rozczarowana
Pediatra Dramat (1) Stanowczo odradzam przepisywanie dziecka do tej przychodni bo klinika to... Ludwik Rocksbliss - opinia (1) Stanowczo odradzam tę przychodnię. Dr Anna źle mnie zdiagnozowała, co... Rocksbliss Ignorancja ? Tak to tu! (1) Komplety brak informacji, tulanie sie od pokoju do pokoju. Błędy pani... Olga Polecam (1) Naprawdę szczerze polecam tą przychodnie. Byłam dwukrotnie na badaniu usg za... Agata masakra (1) Najgorsza przychodnia w jakiej kiedykolwiek byłam. Z bólem stopy byłam u... Monika Najbardziej chamski lekarz u którego byłam. (1) To co mnie spotkało na wizycie jest nie do pojęcia. Lekarz któremu chyba się... MONIKA polecam (2) Polecam dr Igora. Trafiłam do Niego z polecenia i rekomendacji mojego... iza gęstsze i mocniejsze włosy (2) W końcu ktoś, kto porządnie zajął sie moimi włosami. Dr Igor to świetny... Jolanta Placowka godna polecenia!!! (1) Pilna wizta u laryngologa i naprawde pelen profesjonalizm. Od rejestracji po... Krysia Serdecznie polecam! (1) Korzystałam z usług dermatologa w tej klinice. Pani doktor bardzo... Magda Nie polecam. (1) Umówiłam się na echo serca. Dzień wcześniej pani potwierdza wizytę. Pytam czy... Kasia ginekolog (1) W tym tygodniu trafilam do polmedu zupełnie przypadkiem. Pilna wizyta u... marta Nie jest tak źle, rzeczywiście ciężko się dodzwonić po 8.00 (1) Nie jest tak źle, rzeczywiście ciężko się dodzwonić po 8.00, kiedy dzwonią... Arek gda Opinia (1) Lekarze w przychodni bardzo rzetelni. Absolutnie nic do zarzucenia.... Pacjent PRZESTRZEGAM! (1) W sobotę 3 .09.2016 robiłam rezonans w Affidea Nowe Ogrody. Prosiłam o jak... Hanna Toczko Polecam! (1) Rzadko spotykana w obiektach medycznych punktualność! Wizyta rzeczywiście... Sylwia Rozczarowanie GAMETA (160) Witam chciałam się podzielić doświadczeniem jakie spotkało nas w nowej... nadzieje28