Kultura i kompetencja (1) Z usług POLMED-u korzystam od 1,5 roku. Pierwsze miłe wrażenie zrobiły na... Agata polecam (1) Dzis kolejna wizyta,jedna z wielu. Panie w recepcji bez zarzutu, zawsze... wdzięczna Polecam (1) Panie z recepcji przemiłe i bardzo pomocne, pierwszy raz spotkałam się z taką... neo
Polecam (1) Byłem już kilka razy w przychodni przy ul Startowej. Szczerze polecam!!!Byłem... MAREK odradzam dr Marta Blaszczak zero kontatu z pacjentka (4) brak profesjonalizmu i skoncentrowania na pacjencie, najpierw pani w rececji... pacjentka Invicty gabinet zabiegowy (1) Bardzo dużo zatrudnionych pań, które lekcewaźą pacjentów .Całkowity brak... jarmila jeziak Ginekolog Piotr Zabul (1) Dr Piotr Zabul to najlepszy ginekolog świata. Trafilam do niego na początku... Paulina Dąbrowska Najgorsza przychodnia z zakresu medycyny pracy w jakiej byłam (3) Mając ponad 25 letnie doświadczenie zawodowe i kilkanaście różnych zakładów... Małgorzata invimed gdynia (1) Szczerze odradzam. Leczyłam się z mężem u dr R.. W skrócie: niepotrzebnie... bas Placówka godna polecenia Enel-Med gdańsk (1) Jestem mile zaskoczona postawą,uprzejmością,zaangażowaniem Pań w... Maria M. Ortopedia dr Rybak (1) Rekonstrukcja ACL przeprowadzona przez dr Rybaka na najwyższym poziomie.... Paulina Pełen profesjonalizm (1) Dr Migas zawdzięczam uratowanie zęba. Była moją ostatnią deską ratunku po tym... Adam zabieg mikro -igłowy za pomoca fali radiowej (1) Jestem po serii zabiegów mikro igłowych i jestem bardzo zadowolona z tego... Aneta Lekarz opieki podstawowej (1) Witam. Chcę wykupić pakiet w Falck i mam pytanie czy Ktoś doradzi mi lekarza... beta29 świetna placówka (1) Jestem naprawdę pod wielkim wrażeniem działania tej przychodni miła obsługa,... Justyna Zadowolenie z obslugi (1) W zeszlym tygodniu korzystalam z uslug ginekologiczno - polozniczych w... Anna S Fatalna obsluga pan w rejestracji (1) Panie w rejestracji wydaja sie pracowac tam za kare. Zajete sa plotkowaniem i... Beti podtrzymuje moje dobre zdanie (1) Ostatnio byłam w enel med u stomatologa – profesjonalnie, kompetentnie.... anonimowy Niczego się nie dowiedziałam (1) Bylam z córką (lat 10) na usg stawu skokowego, Pani doktor nie wytłumaczyła... Zawiedziona Mama Tylko jedno schorzenie. (1) Pierwszy raz wybrałem się do dr. Mieczykowskiego i był to ostatni raz. Miałem... Paweł