gorąco polecam (1) Bardzo kompetentna i miła Pani doktor Anna Białas. Niesamowicie delikatna -... naralia polecam (2) Duży plus za standard obsługi – po wyjściu od lekarza pierwszy raz... Anna PRZEZ WIELE LAT TO SAMO- PACJENCI TRAKTOWANI JAK BYDŁO (1) chodziłam do tej przychodni jak byłam dzieckiem zanim stała się placówką... ANONIM
Miła i kompetentna obsługa , dobry kontakt (1) Miła i kompetentna obsługa (z tym bywa różnie w innych przychodniach ) czysto... Maciej Poprawa Migdłów (1) W kliniec poddałam się zabiegowi kryptolizy migdałków falami radiowymi gdyż... Joanna B polecam dla dziecki (1) Z przyjemnością polecam klinikę Dentical dla dzieci. Chodzę z synami ( 5 i 9... Marta rehabilitacja (1) Zdecydowanie polecamy rehabilitację w tej placówce. Kadra rehabilitantów z... Liliana POLECAM (1) Jestem po badaniu MRI. Czekałem 6 m-c, ponieważ na NFZ. Obsługa, zarówno w... Marcin affidea w szpitalu kolejowym (2) dluga kolejka do rejestracji, wspolna dla osob odbierajacych wyniki i... bb Polecam ! (1) Do poradni trafiłyśmy z mamą w zeszłym roku. Mama ma bardzo duży niedosłuch i... Anna Czas zatrzymał się u nich w epoce późny Gierek (1) Zakupiłem za nieomal 4000 aparacik słuchowy, który wymaga "dostrojenia" do... JFP udało się :) (1) Leczę się w tej klinice od roku, właśnie dowiedziałam się, że jestem w ciąży,... daria Obsługa bardzo średnia (1) Chodzę do dra Wojcika od pół roku. Jest ekspertem w swojej dziedzinie.... Ewa Kiepsko (1) Korzystam z usług Polmedu gównie w centrum Batory. Dużo jest tutaj do... Niezadowolony autor Pozytywnie (1) Ja ze swojej strony mogę polecić Invimed. Czuję się tam bardzo dobrze i mimo... Maśka polecam (1) Ja ze swojej strony mogę polecić Invimed. Czuję się tam bardzo dobrze i mimo... briar Nocy dyzur masakra!! (2) Wczoraj w granicach godz 23 byłam z córką,chorą. Potrzebowalysmy pomocy... Mama zabieg usunięcia żylaków (1) Obsługa anestezjologa i chirurga wykonującego zabieg doskonała, personel... pacjentka Bardzo mi pomogli (1) Dzieki rehabilitacji u Pana Piotra wiem co mam robic, aby moje problemy z... Klient Zdecydowanie polecam! (1) Witam Jestem stała pacjentką,mieszkam w Suchym Dworze,przeniosłam swoją karte... Dorota P.