SZCZERZE ODRADZAM (4) Ocena dotyczy gabinetu ginekologicznego. Babka młoda i niekompetentna. Na... Zdegustowana Dziewczyna Wizyta u lekarza (1) Pierwsza wizyta u doktor piotrowskiej i szok usłyszalam ze jestem wredna... DANKA Dziękujemy (1) Dzięki Dr. Czechowi dwa dni temu urodził się nasz mały synek.... Mama
mocno średnio za sporo kasy, nie wiem czy polecić (1) Witam, Z żoną rozpoczęliśmy leczenie w gamecie, wizyta u Pana Sliwińskiego -... Mateusz Polecam NaproCentrum!! (1) Do NaproCentrum trafiliśmy z mężem jakieś 10 miesięcy temu. Najpierw... Marta S. Polecam (1) Polecam przystępne ceny i obsluga na wysokim poziomie ... Polecam Basia rezonans ok (1) Rezonans wykonywany był u mnie w sobotę prywatnie, krótki termin oczekiwania,... Daria polecam (1) Terapia jest prowadzona w miłej atmosferze. Na wszelkie pytania otrzymuję... Edi tak tak tak (1) Jestem bardzo zadowolona z jakości uslug w enel med. Mam pakiet i doceniłam... mimi Nie polecam (1) Nie polecam tej przychodni chyba że ktoś ma dużo wolnego czasu bo wydaje mi... Sylwia Wszystko OK, jesli ktos cierpi na nadmiar ogtowki (1) Bylem u dentysty oraz na badniach krwi. Nie mialem wykupionego pakietu.... Michal Bezproblemowo! (1) Staraliśmy się o dziecko przez rok - bezskutecznie. Lekarz z NFZ rozłożył... Iwona leczenie zębów w narkozie u dziecka (9) Witam Leczyłam w klinice ząbki u 4-letniej córki pod narkozą. Obsługa... Justyna NIE POLECAM !!!!! (1) Personel rezonansu to jakaś pomyłka ! na badanie weszłam z 1,5 godzinnym... Karolina Zdecydowanie najwyższy poziom usług i najlepsi specjaliści (1) Ja w ciągu ostatnich kilku miesięcy korzystałam kilkakrotnie, jestem pod... MK Jedna z lepszych Klinik w Trójmiescie (1) Jedna z lepszych prywatnych klinik w Trójmieście, moim zdaniem. Dobra oferta... Jacek szybko i sprawnie (1) szybko i sprawnie – SZOK ;) jakbym wiedziała że to będzie takie proste... mama SUPER (1) Jeśli chcecie szybko skorzystać z porady internisty na NFZ to idźcie do... Kazik Bardzo zadowolony. (1) Witam,po wczorajszej wizycie(sobota)jestem bardzo zadowolony z jakości usług... Maciek Porażka (1) wizyta u lek. Mariusz Męczykowski trwała niecałe 7 minut. Lekarz... pacjentka