vaginal narrover i laser mona lisa touch w Invimed Gdynia (6) co do jakosci merytorycznej za szybko mowic u mnie o efektach. Jesli ktos... Ela ( nazwisko znane klinice I Jedna niemiła osoba potrafi zepsuć całą reputację (2) Wybrałem się na zwykłe pobranie krwi - prywatnie, płacąc z kieszeni 170zł.... Michał Polecam ! (1) W Merkury pracują bardzo sympatyczni ludzie z dużym doświadczeniem i... Paula
Świetny Rehabilitant (1) Uczęszczam na zabiegi do Pani Doroty jest nie tylko bardzo kompetentna, ale... Magda rehabilitacja dzieci (1) Chodzę z synem 14lat. Chodził jakiś krzywy.Po paru zabiegach, cwiczeniach... Krzychu fizjoterapia (1) Korzystałam z zabiegów, bardzo mi pomogli.Panie Mateuszu dziękuję!!!Jeśli... Pacjentka merkury rehabilitacja (1) Korzystałem z usług kilka razy. Co tu dużo mówić, miło,czysto,punktualnie.... Marcin zabiegi rehabilitacyjne (1) Bywam tam często bo uprawiam sport i wiecznie przytrafia mi się jakaś... Becia Przemiła Pani ginekolog, wszytsko sprawnie i miło (1) Bardzo polecam dr Tomasińską, świetnie tłumaczy i służy pomocą. Polecam :) Krysia Nie polecam (1) Nie zrobiłem usg jamy brzusznej ponieważ lekarz nie przyjechał i miał... Pawel Ginekologia - prowadzenie ciazy (1) Jestem aktualnie w 9 miesiacu ciazy i nie moge sie dostac do lekarza, ktory... Agnieszka Hmm (1) Ogólnie sprawa wygląda tak. Wiele razy korzystałem z medycyny pracy i byłem... Piotr Profesjonalizm! (1) Z usług Polmedu korzystam od dawna. Przy każdej wizycie widać pełen... Agnieszka POLECAM (1) Do przychodni należę od 1,5 roku. Mam tam również wykupione ubezpieczenie z... Tomek Dobra oferta i rzetelne podejście do pacjenta (1) Nie zgadzam się z opiniami poniżej - możliwe, że po prostu coś zmieniło na... Maria USG 4D - Katarzyna Podsiadlo (2) Byłam na USG 4D na którą czekałam godzinę. Koszt wizyty 220 zł. Badanie... Anna Polecam (1) Do Polmedu w manhattanie po raz pierwszy trafiłam z polecenia kilka miesięcy... Monika pacjentka (1) Polecam serdecznie. Panie w rejestracji to anioły ! Karolina Super (1) Witam z terapi korzystałam bardzo polecam panie prowadzące bardzo kontaktowe... Elźbieta Dr Andrzej Rogoza (1) Polecam gorąco bardzo przyjemny lekarz z wyczuciem taktu.Sprzęt pierwsza... Angelika