Przychodnia na Suchym Dworze - rozczarowanie (1) Od pewnego czasu na recepcji pracuje pewna dziewczyna. Zachowuje się jakby... M.T. POLECAM! (1) Pani Doktor to przemiła osoba. Fachowa wiedza i podejście do pacjentki, czas... Wera Strata czasu (1) Niestety bardzo zawiodłam się na naprocentrum. Nie dość że lekarze w ogóle... Binka
Niepoważni (2) Witam, Nie polecam placówki ze względu na kompetencje obsługi. Ignorują... Vitos Nie polecam (1) Załatwienie czegoś to istna droga przez mękę, paniom na recepcji sprawia... Łukasz Odradzam (1) Wizyta na pobranie krwi i okulista zajęła mi 2,5 godziny. Wyznaczone godziny... On Gorąco polecam (1) Trafiłem do doktora na USG z bólem łokcia i drętwieniem palców. Doktor... Adam Promocje na pokaz (1) Bardzo zdziwił mnie ostatnio fakt, że promocje jakimi klinika się reklamuje,... STUDENTKA super (2) profesjonalna placówka z profesjonalna obsługą mb invicta na fundusz (8) ja chodzę do invicty tylko na wizyty nfz, ale jestem zadowolona i stosunkowo... A. Niekompetencja (1) Zapominają o podaniu kodu na wizytę i nie można pójść do lekarza, nie można... Anka Kolejki (1) Chodzę do gamety od 3 lat. Doktor Śliwiński lekarz rewelacyjny, godny... Joanna bardzo nieuprzejma obsluga (3) bardzo nieuprzejma obsluga, traktuja pacjenta jak nieproszonych gosci, nie... Krzysztof Utkiewicz Polecam (1) Polecam dr Sylwię Maciejczyk, bardzo miła Pani, spokojna, o wszystko... Karolina Obsługa na Suchym dworze pozostawia wiele do rzyczenia ... (1) Miesiac temu miałam zabieg piersi u Dr.Muraszko. Z pracy Pana doktor jestem... Aga Grzechowiak - opinia (5) Dziekujemy Panie Profesorze! Nasza Anuuk, dzieki Panu i panskiemu zespolowi,... Grzechowiak Polecam (1) Korzystam z usług tej Przychodni już 2 lata,moja rodzina też :)Kiedyś... Ela36 Placówka godna polecenia (2) Od 4 lat korzystam z usług medycznych Placówki Polmed na Zaspie, w ramach... pacjent Niepoważna firma (1) Na wizytę do ginekologa czekasz 30 dni po czym odwołują ją, bo lekarz się... Jola internista polmed gdańsk startowa (1) Korzytsałam i mogę polecić. Posiadam pakiet medyczny z polmedu od 3 lat i... Wanda2015