Prywatna klinika, a czujesz sie jak w NFZ (2) Na wizyty trzeba czekać długo. Dr Skweres jakby nie chciał przeprowadzać in... Ja Po invitro (1) Po zapłodnieniu 2 komórek - jedno dziecko jest z zespołem Downa. Klinika robi... Macej usuwanie haluksów w obu stopach + palec koślawy (1) W dniach 03-04 .09.2015 byłam pacjentka w szpitalu Clinika Medica na Suchym... Lucyna
polecam (1) Przychodni nie mam nic do zarzucenia. Panie w recepcji pracują... mieszkanka Zaspy Cud kobietka! (5) Ta Olszakowa to na ranę przyłóż babka! Dokładnie tłumaczy, doradza i... Ewa ginekolog 6+ (1) Doktor Katarzyna Bladocha- Kołodziej to cudowna kobieta, ciepła, wszystko... Paulina Rewelacyjny gabinet dentystyczny (1) Z całego serca polecam klinikę Dentical. Personel zawsze miły i... Weronika Obsługa placówki bardzo nieprzyjemna (1) Pani nadzorująca wyniki wydawania badań była bardzo nieprzyjemna. Po... Waldemar zaskoczona (1) Wczoraj byłam w tej placówce po raz pierwszy. Miłe Panie w recepcji i... Alicja Masakra jak w imadle (1) Niedawno byłam tam na mammografii.Badanie wykonane przez sadystkę nikomu nie... Iwona Prowadzenie ciązy (1) Do Invicty chodzę już kilka lat,najpierw w ciąży póxniej z problemami... Ewa Dr D. Wieczorek i pani z rejestracji (1) Nie podzielam negatywnych opinii o obsłudze w rejestracji. Moje pierwsze... Beata Masakra (1) Byłam u lekarza Romanowskiego z bólem ósemki po opatrzeniu zęba i obejrzeniu... zawiedziona badanie prenatalne na minus (1) Kilka dni temu robiłam w klinice Gameta badanie prenatalne (USG) rejestrując... Karolina Obsługa rejestracji (1) Chciałem złożyć pochwałę P. Ewelinie z rejestracji w placówce Polmed w... Pacjent Coraz gorzej (1) Coraz dłuższe terminy, coraz niższa jakość. Szkoda :( Ania Polecam (1) Polecam serdecznie - miła obsługa, wszystkie zakresy medyczne które mnie... Ewa Dramat. (4) Wizyta płatna umówiona na konkretna godzine, do gabinetu weszlismy 30minut... domel Nie polecam (1) Nie polecam dr Migas, lekarz "starej daty" z pewnymi nawykami. Korzystałam z... Była klientka Czysto i sympatycznie (1) Byłam ostatnio u Doktora Michajłowskiego Jerzego. Bardzo jestem zadowolona.... Lucyna