Gdyby nie te makabryczne kolejki! (3) Wraz z żoną byłem pacjentem kliniki. Zapłacilismy nie małe pieniądze za... Krzysztof Polecam ! (1) Śmiało mogę polecić to miejsce. Bardzo miła obsługa i świetni fachowcy. Pan... Ela P. polecam (1) klinika godna polecenia... irek
PANI ANIELA (1) pani aniela z recepcji prywatnej jest tak nadąsaną i nachmurzoną kobietą, że... muffengirl Oceniam na 6 (1) Korzystałam z usług różnych przychodni, zarówno państwowych jak i prywatnych.... Ewa K szkoła rodzenia (1) Pan prowadzący bardzo sympatyczny i chętnie odpowiada na pytania, podczas... mama Antka wizyta u specjalisty (2) Miałam okazję skorzystać z usług tej nowej Kliniki a dokładnie byłam u... Ddd Polecam (2) Byłam z dzieckiem u ortopedy dr Biegańskiego. Doktor dokładnie zbadał syna,... M. szybko i miło (3) musiałam zrobić badania do pracy, nie czekałam na termin a przede wszystkim... Marta polecam (3) W tej przychodni pracuje Pani Dr Karpińska to wspaniały lekarz.Ona potrafi... mania Nie przyjęli mnie trzykrotnie- jestem w ciąży! (3) W ubiegłym tygodniu próbowałam zarejestrować się do lekarza rodzinnego TRZY... ciężarna dentical - polecam (1) POLECAM Moja opinia jest jak najbardziej na TAK. dr Romanowski jest świetnym... emijos POLECAM (1) Moja opinia jest jak najbardziej na TAK. dr Romanowski jest świetnym... emijos Polecam! Polecam! Polecam! (1) Do Centrum Merkury trafiłam z polecenia mojej koleżanki, która wcześniej była... Bożena Zdecydowanie na plus (1) Podczas rehabilitacji kolana zostałam otoczona jak najlepszą opieką. Widać,... A. Wizyta w Centrum Merkury (1) Po wizycie w Centrum Merkury jestem bardzo zadowolona i mile... Nina PUNKT POBRAŃ (1) Cieszy mnie bardzo szeroka oferta,przystępne ceny,miła oraz profesjonalna... Julia 2 lata szukałam i w końcu znalazłam!!!! (1) Przez dwa lata męczyłam się z zespołem suchego oka. Odwiedziłam kilkanaście... Iwona Absolutny brak profesjonalizmu (2) Szczerze ODRADZAM. Pani dietetyk nie ma nawet odrobiny kultury, klasy ani... klientka Wizyta u specjalisty (1) Wczoraj korzystałem z usług jednego ze specjalistów centrum. Wizyta odbyła... Zbychu