operacja przepukliny (1) Poddalem sie w nowym szpitalu kliniki w Suchym Dworze operacji przepukliny.... pacjent Roksana - opinia (1) Wykonywałam biopsję gruboigłową w oddziale w Suchym Dworze u dr... Roksana Pochwała, szybko i nowocześnie (2) Chciałam pochwalić. Do końca zeszłego roku korzystałam z opieki medycznej u... Iwona
masakra (1) Czas oczekwiania zdecydowanie zbyt długi. Ciekawy jestem kto zapłaci mi za... bubas nie polecam (1) Mialam dwa razy nieprzyjemnosc odplatnie korzystania z tej przychodni.Raz... mama NIE POLECAM! (2) Zaczynam od rejestracji - Pani rejestratorka nie miła, szydzi z klientów, a... E.D. Szczerze odradzam (3) Ostrzegam wszystkich, którzy chcieliby zapisać się do internisty w ramach... nerkówka uratowano mi życie (1) Robiłam usg piersi (w dwa miesiące po robionym w innym miejscu, które nie... Maria S. NIE MA OPCJI, ŻEBY SIĘ DODZWONIĆ DO PLACÓWKI (1) Z wizyty u lekarza oraz z wykonania rezonansu jestem zadowolona, obsługa... Ja Karygodne - naciagacze! (2) Witam, szukalismy z zona dobrego stomatologa i przez znajomych trafilismy do... Marek Polecam (1) Po doświadczeniach z inną prywatną przychodnią mieszczącą się na Morenie... Magda lekarz, któremu zależy na zdrowiu pacjenta (1) Pani doktor wykonuje bardzo szczegółowy wywiad. Nie przepisuje lekarstw "na... kokkkx brak organizacji (3) Po dwóch miesiącach oczekiwania udałam się do specjalisty. Opóźnienie nawet... była pacjentka Brak poszanowania dla czasu pacjęta (3) Kożystamy z tego centrum medycznego już od pewnego czasu. Najgorsze jest to,... Komentator Polecam klinikę oraz wizyty u dr Czecha (2) Witam! Od pięciu lat staramy się o dziecko. Z polecenia wybraliśmy klinikę -... Angelika POLECAM SERDECZNIE Panią Beatę Makowską (1) Byłam u trzech ginekologów - pierwsza wykonała nienależyte badanie i przez co... Dziewczyna dobra klinika (1) Klinika elegancka i czysta , jestem bardzo zadowolona , chociaż ceny mogły by... joanna Dermatolog dr Michał Kąkol (1) Tak! DR Michał Kąkol -Czlowiek Anioł !Nic więcej nie trzeba dodać. Oby... Jadwiga Polecam! (1) Szukałem dobrego urologa i polecono mi dr Artura Rucińskiego, dr przyjmuje w... Mieczysław PROFESJONALNIE, MIŁO I SPRAWNIE (1) Polecam VICTORIA CLINIC wszystkim tym, którzy pragną poczuć domowa atmosferę... Agnieszka