Endokrynolog (3) Zdecydowanie POLECAM. Dostanie się do endokrynologa w trójmieście jest... mmmmmmm Gameta Gdynia Polecam (1) Jestem pacjentka Gamety od 2008roku z przerwami.Jestem bardzo zadowolona z... Aleksandra olewanie pacjenta (3) Dzis byłam umówiona na wizytę ( w ramach NFZ)o godz 17-tejprzyszłam 1 min po,... inka
Gorąco polecam (1) W Clinica Medica za każdym razem niezmiennie: Profesjonalna obsługa, szybko,... Andrzej podolog Jagoda (1) zdecydowanie polecam, zabieg pedicure bardzo profesjonalny, pedantycznie... ilona POLECAM (1) Sympatyczna obsługa pań z recepcji - zawsze uśmiechnięte, miłe i pomocne. Dr... Martyna czy ktoś już korzystał refundacji in vitro ?? (1) witajcie, chcemy podejść z meżem do programu z mz czy ktoś już z tego... mrrruu GAMETA GDYNIA - nie liczą się z ludźmi !!! (4) Ginekolog z przychodni NFZ dopatrzył się wad genetycznych u dziecka na... zawiedzeni W sumie mieszane odczucia... Lekarze na pewno na plus (4) Bogata oferta, doskonali lekarze i miłe położne - to zdecydowanie na plus - i... Pacjentka rozczarowani (1) jakość obsługi klienta poniżej oczekiwań państwo L Personel w rejestracji do wymiany ! (1) Panie, które pracują w recepcji są bardzo niegrzeczne wręcz chamskie w... Joanna Małgorzata uszkodzona płytka z wynikiem rezonansu! (3) Otrzymaliśmy uszkodzoną płytkę CD z wynikiem rezonansu! Obsługa nawet nie... mef Rich - opinia (3) Byłam w tym centrum na rezonansie. Obsługa kompletnie nie posiada ŻADNEJ... Rich długa droga przed nimi (1) w dniu dzisiejszym poszłam prywatnie na rezonans magnetyczny prawego kolana... Ak Miła obsługa (1) Dziś kolejka do laboratorium były bardzo długa a mimo to panie w recepcji,... Ewa Polecam stomatologię! (1) j.w. heniu zarozumiałość nie zna granic (1) pan doktor śmiał się z akademii medycznej w białymstoku, w której robiłem... criss PANI ASIA (1) Miałam zabieg w klinice. Stres związany z nim był ogromny, ale dzięki... Magda Polecam Wszystkim ! (1) Podczas rehabilitacji barku w klinice zostałam otoczona należytą opieką,... Ewa Jolanta Kowerska - opinia (1) Mniejsza oferta niż np.w Warszawie. Czas oczekiwania wydłużył się w... Jolanta Kowerska