Cesarskie cięcie - polecam SwissMed (3) Pierwszy raz rodziłam w Redłowie - miałam cesarkę. To było 4 lata temu, i... Kasia Pedicure (1) Polecam pedicure u Pani Jagody bardzo profesjonalnie wykonany zabieg... Ania Położna p. Marzena , Invicta Gdańsk (11) Mam ochotę napisać skargę na skandaliczne moim zdaniem traktowaniem pacjentów... Pacjentka
USG (2) Robiłam usg kolan. Obsługa Pani w recepcji sprawna , miła ,ale czas... Katarzyna Dbanie o ciężarne (3) opisując po krótce... miałam mieć amniopunkcję w ramach NFZ. Dwa dni przed... Ada poslizg (1) Jezeli standardem przychodni jest to ze umawiaja pacjenta na konkretna... zniesmaczona Coraz gorzej, coraz mniej czasu dla pacjentek... (1) Jestem pacjentką doktora Wójcika od kilkunastu lat.. Od małego gabinetu,... stała pacjentka wreszcie..... (1) po wielu latach bólu i badań w innych placówkach wreszcie doktor Przemysław... Tomasz Daszkowski Śmiech na sali (2) Pomijając już jakoś obsługi na infolinii, tak jednak moje oczekiwania o... avivi Jest dobrze (2) korzystam z usług lekarza internisty, ginekologa (Pani Zielińskiej, polecam),... Aneta Dr Witold Dudziński - Dziękuję ogromnie (1) 20 lat męki z rwą kulszową i wpadniętym dyskiem to juz przeszłość. Jeżdżę na... Krzysztof Polecam (1) Miła obsługa, w recepcji Panie pomocne i chętne do udzielenia rzetelnej... Agnieszka A. - opinia (1) Z czystym sumieniem polecam dr Pawla Rybaka. Po urazie zdecydowal sie zszyc... A. Zależy od placówki (1) Polecam placówki na Zwycięstwa i Jana Pawła - Pomorska to niestety "zapchaj... jumi najlepsze usg 3d (2) Polecam wszystkim zainteresowanym!!!Bardzo miłe podejście do pacjenta Pan... Kasia z Pucka drogo (1) Drogo ,naciągają obsługa słaba sztucznie i strasznie wymuszone to wszystko... Paweł Dobry ortopeda (1) Polecam doktora Pawlaka. Dobry ortopeda, sporo czasu poświęcił na mój... Joanna Świetna rehabilitacja! (1) Zdecydowanie polecam rehabilitację w tej placówce nie tylko sportowcom, ale... Sportowiec Dr Czech (1) Witam. Jestem po pierwszej wizycie w Gamecie u dr Czecha. Wrażenie póki co... Monrou USG PRENATALNE (1) Witam, Dzisiaj miałam robione Usg w Gamecie. Naprawdę bardzo jestem... ks