od kilku już sezonów korzystam z usług Dentical-u (1) i od kilku już sezonów jestem zadowolony z jakości usług, osobiście polecam... Michał cesarka swissmed (2) W tym miesiącu rodziłam przez cesarsie cięcie mojego syna i mogę z czystym... mama Franka Dobra Spółdzielnia Lekarska. Dobrzy lekarze. (1) Z usług spółdzielni korzystam od dziecka. Leczone miałem różne przypadłości... zadowolony
A ja polecam (1) Od kilku lat korzystam z LuxMed. Kiedyś przez pracodawcę a aktualnie mam... sisi Profesjonalne podejđcie do pacjeta (1) Jestem bardzo zadowolona mila obsluga, b.dobrzy lekarze gdyby nie ta... Pani Gorąco polecam! (1) Chciałabym podziękować z całego serca lekarzom i personelowi przychodni... Anna USG (dr Mariusz Kujawa) (2) Dwukrotnie jak dotąd robiłam USG węzłów chłonnych u dr. Mariusza Kujawy i... Anna Świtalska-Jopek Pani Doktor jest super! (1) Bardzo dobra lekarka. Trafiłam do niej kiedyś na 'pogadankę' ze szkoły,... pacjentka Zależy kto i co (1) Jeśli chodzi o doktora Pawlaka - pełen perfekcjonizm, nie ma co nawet tego... Mel Przychodnia INVICTA ginekolog Dr Marek Puzio (10) W sumie troche juz czasu minelo, ale ciagle nie daje mi to spokoju, wiec... Pawel Stała klientka (1) Korzystam z usług Polmedu od kilku lat, praktycznie są to moje jedyne... Katarzyna Gorąco polecam najlepsza klinika w Trójmieście (1) Klinikę wyszukałam kilka miesięcy temu w internecie, szukałam profesjonalnego... Aleksadra usg kolan (1) Badanie wykonane profesjonalnie sprzęt wysokiej jakości, bardzo dziękuje dr... Beata rekonstrukcja więzadła krzyżowego ACL (1) Po skręceniu kolana trafiłam na kontrole do RehaSport Clinic. Od początku do... Irmina Mrózek GLiszczynska Wdzięczny pacjent z Oliwy (1) Byłem kilka razy u Pani dr Michalskiej, w tym raz z żoną. Zaskoczyło mnie... Pacjent z Oliwy Edam - opinia (1) Dodzwonić udało mi się bez większego problemu. Ale Pani w rejestracji...... Edam Najlepszy pedicure (1) Szczerze polecam zabieg pedicure jaki oferuje Kur-Ort!! Jestem pod ogromnym... Kasia Rewelacja ;-) (1) Polecam serdecznie, profesjonalny gabinet, super atmosfera. Świetnie... Asti MD Medika dr. Laskowski (1) W grudniu zeszłego roku trafiłem do dr. Macieja Laskowskiego z kontuzją... Jarek Zakończyli w swoim stylu (1) Po kilku wizytach można było odczuć wrażenie, że pacjent to tylko PESEL.... pacjent