Zachwycona !!! (1) Bardzo gorąco polecam pełen profesjonalizm ,miła obsługa ,bardzo ładny i... ANIA Polecam!!!!!!!!! (2) Przemili lekarze ,uśmiechnięta Pani z laboratorium .Dzisiaj pomimo mojego... Lola Angelika - opinia (1) Fachowa szybka obsługa zawsze jak najwygodniejsza dla pacjenta,bogata oferta... Angelika
swissmed w Gdyni polecam ! (1) Bardzo polecam przychodnię Swissmed w Gdyni. Miałam tam pobieraną krew -... Aga K Dodzwonić się tam to koszmar (1) Nie mogę powiedzieć nic o jakości usług, więc oceny nie wystawiam, ale... Kasia Barbara Nowakowski - opinia (1) We are from Norway and have been patients of the Victoria Clinic in Gdansk... Barbara Nowakowski SUPER!!!!!!!!!!!!! (2) Jestem po 10zabiegach u Pani Basi i juz widać efekty. Bardzo polecam,... Gosia SonoExpert (1) Pani Małgosiu bardzo dziękuję za wszystko a Państwu polecam tę klinikę Kinga Medycyns Estetyczna (1) Miałam wykonywany zabieg zamykania naczynek na twarzy i na nogach.Już po... G B nie dajcie sie nabrać na wybielanie zębów (2) Witam! Pisze, ażeby przestrzec potencjalnych klientów przed wybielaniem... Beata Polecam (2) Od pewnego czasu mam problemy z lewym kolanem. Często ból był nie do... Jurek Dla wymagających (1) Polecam Klinikę dla wymagających Klientów. To nasza kolejna próba i kolejna... A Porażka (1) W kwietniu robiłam u dentystki M. w Baltmedzie wypełnienie w siódemce, które... Niezadowolona klientka Podziękowania (1) Witam. 2 tygodnie temu miałam operację żylaków lewej nogi.Z całego serca... Grażyna Dombek ... (2) W czerwcu byłam u ginekolog p. Stefaniuk,która wręcz na mnie nakrzyczała,że... Ola Obsługa (1) Panie w recepcji nie raczą nawet odebrać telefonu, po godzinie pani... Judyta Najnowsza i najdroższa (4) Jakość usług i recepcji nie powala, nie ma większych różnic porównując inne... Zofia Zdecydowanie polecam :) (1) Bardzo fachowa obsługa, przystępne ceny i miła atmosfera. Pani Doktor Zofia... Dawid D przychodnia która zatrzymała się w czasie - NIE POLECAM (1) Umowilam sie na konkretna godzine na usg ciazy 3d (płatne i to slono),... Delus SKANDAL (2) Przychodnia pusta, dr Bielicki ma jesczsze prawie godzinę dla pacjentów i... Przemysław