Bardzo dobra Rehabilitacja! (2) Miałem problemy z plecami. Poradzono mi Rehasport. Tam skierowano mnie do... Piotr profesjonalnie (1) Pracodawca zagwarantował mi opiekę medyczną w tej placówce. Początkowo byłem... Zbigniew Tragedia (1) Bylam pierwszy i ostatni raz z corka u okulisty. Zaplacilam 90 zl za wizyte .... Maja
hm (1) Na NFZ istnieje historia choroby, na wizyty prywatne niestety przychodnia nie... Przemysław Zofia - opinia (1) W czasach byle jakości i chaosu, byłam niezwykle zaskoczona kulturą i empatią... Zofia profesjonalność (1) Super podejście do pacjenta! Bardzo się cieszę, że w końcu trafiłam do... Gosia bardzo fajnie (1) Obsługa na poziomie.Przystępne ceny.Nie naciągają na zabiegi.Robia to co... Łucja wysoki poziom w usg (1) Miałam robione usg kolana u dr Goczewskiego, opis dokładny mój ortopeda był... Lutka usg tarczycy u pana Wrońskiego stanowczo odradzam (5) Przed wybraniem terminu wizyty zadzwoniłam do placówki i zapytałam o... była pacjentka Baltmed - dla mnie najlepsze (1) Od lat leczę się w Baltmedzie u dr Gumkowskiej - Migas. Nie wyobrażam sobie... em wyniki pzrez internet (1) Polecam labolatoria Invicta. krew pobrano mi o 9 rano, wynik miała już po 4... Awiu Polecam, ale... (1) Za USG prenatalne z 3 D zapłaciłam 250 zł z czego to co Pan doktor nagrał na... pacjentka Cudowne miejsce (5) Do Gamety uczęszczałam prawie przez rok, czasem kilka razy w miesiącu. Za... Ania polecam bardzo (1) Bardzo lubię EviM, a miałam już okazję skorzystać z innych prywatnych... Anna Sz Cesarka Swissmed (1) Zdecydowałam się na cesarkę w swissmedzie i nie żałuję ani jednej złotówki... aniuś Polecam (1) Witam Daje najwyższą ilość punktów za obsługę , jakość usług i ofertę.... Dorota Bardzo polecam (1) Cenię Invimed nie tylko za nowoczesne wyposażenie i dobre podejście do... miska Invitro z sukcesem (1) Także - jak Pani poniżej - korzystam z programu invitro z sukcesem. Trochę... ByłamPesymistką Dermatolog (1) witam jestem zadowoloną pacjentkom dr.Baczewskiej od kilku lat miałam w... sabina tak być powinno wszędzie (1) W Enel-Medzie byłam kilka razy. Bardzo podoba mi esie ta forma opieki... Mika