prof. Ł (1) prof Łukaszuk podszedł do naszego leczenia kompleksowo. Doktor poradził nam... Jolanta poradnia na chełmie (2) Skorzystałem z poradni Laguna Medical na Chełmie i mile mnie zaskoczyła pani... Karol Budzisz zadowolona (1) Po raz kolejny dziękuję za pomoc . Do tej pory chodziłam do endokrynologa na... MW
dr Zieliński i Pani Agnieszka (1) Witam Byłam dawczynią komórek w tej klinice bardzo polecam dr Zielińskiego... Sylwia Hanna M. - opinia (1) Pełen profesjonalizm!Jestem pod wrażeniem! Sposób obsługi pacjenta oraz chęć... Hanna M. ilość specjalistów odwrotna do jakości (1) korzystałem z usług od 2011 roku teraz wszystko zeszło na psy lekarze... Tadeusz Dziekuje za mila obsluge. (1) Jestem mile zaskoczona uprzejmoscia jak i czystoscia tej kliniki.Mila... nina gastroskopia w krótkotrwałym znieczuleniu dożylnym (1) witam, wczoraj tj. 05.08.2013r. miałam gastroskopię w uśpieniu w Swissmedzie... Beata Bardzo ludzkie podejście do pacjenta. (1) W Sono-Expert nie ma najmniejszego problemu z umówieniem się na wizytę, czy z... M.W gdzie przyjmuje dr Malek? (4) bardzo proszę o informację, bo chcę aby dalej zajmowała się moim dzieckiem.... anka PROFESJONALNA KLINIKA (1) W końcu pojawiła się w trójmieście Klinika odpowiadająca moim wymaganiom.... Gosia minusy i plusy (1) MINUS -Byłem dzisiaj u dr Kamieniec - jestem bardzo rozczarowany podejsciem i... Qub kolejne ROZCZAROWANIE (1) Nie polecam tej placowki. Dzisiaj rozczarowalam sie nia po raz kolejny i nie... rafencja Dziękuję Pani Agnieszce :) (1) Zgodzę się z kwestią czekania na wizyty czy na kwalifikację, teraz już wiem,... Barbara MASZYNKA DO ROBIENIA PIENIĘDZY. PORAŻKA (11) Niestety klinika Invicta zajęła się wyłudzaniem pieniędzy , dopiero w... Tomasz AS - opinia (3) Byłam klientką kilka lat, ale coś jest nie tak ze stężeniem preparatów. Cena... AS Pedicure leczniczy/medyczny (1) Jestem bardzo zadowolona z zastosowanej terapii Pani Jagody, ponieważ, dzięki... Ewa urolog (1) jestem bardzo dawodolony z wizyty, koszt nieduży a w cenie usg na dodatek od... michał :):):) (1) Klinike poleciła mi kolezanka z pracy-dwa lata staralismy sie bezskutecznie.... KSD urolog (1) leki okazały się skuteczne, doktor wszytsko dokładnie tłumaczy i wyjaśnia... angelika