dr Beata Szuba (1) Leczę zęby u pani doktor Beaty Szuba. Bardzo kontaktowa pani doktor, jedyna... asia świetna placówka (1) Ostatnio byłam na wizycie w tej placówce. Jestem miło zaskoczona. Panie w... Krystyna Porazka totalna (1) Chwalą się opieką na całą Polskę, a jak co do czego przychodzi , najbliższego... Adam
neurolog i endokrynolog super (1) byłam w tej przychodni jak na razie u dwóch specjalistów ale planuję też... Karolina nie polecam (1) Pomimo miłej obsługi dostępnośc minimalna. Dziecko choruje to z gorączką musi... marta Marta - opinia (1) Cudowna klinika.Leczyłam zęby i również skorzystałam z usg, ponieważ jestem w... Marta POLECAM (1) Bardzo zadowolona jestem z wizyt w przychodni.Pielęgniarki są profesjonalne,... pacjentka MDMedica (3) Zabiegi artroskopowe w naszym szpitalu chirurgii dnia jednego wykonuje dr... dr Maciej Laskowski - prezes zar Hanka - opinia (1) Nie zgodzę się z przedmówcą. Panie z rejestracji mówią który lekarz jest po... Hanka dr Banach (1) Jutro się do tej dr wybieram. Po przeczytaniu postów włos na głowie mi się... Hana Dziękuję !! (1) Jestem bardzo zadowolony z rehabilitacji na Morenie! Pani dr Kłobucka Bardzo... Michał Nie polecam szczepień dla dzieci (1) Z Lux Medu korzystam już od dłuższego czasu i zwykle jestem zadowolona.... Eliza Dr Krzysztof Zieliński (1) Gorąco Polecam Dr Zielińskiego jest młodym lekarzem, ale wiedzy,... liko tragedia !!! omijać szerokim łukiem tą przychodnie (2) zdecydowanie nie polecam tej przychodni,z usług korzystałam kilka razy,... nadia2 Sa bardzo mili i starają się zawsze pomóc (1) Mimo kolejek jest bardzo sympatycznie. Karina Dr Ewa Paszkiewicz POLECAM W 100%! (1) To bardzo, ale to bardzo dobry lekarz! Dzięki Pani doktor, w gabinecie czuję... Katarzyna agata - opinia (1) Przystępne terminy, miła obsługa w recepcji, a co najważniejsze rewelacyjni... agata badania genetyczne (1) a ja polecam, w panelu i wyszło bardzo tanio zrobiłam sobie badania na... Kinga lekceważenie klienta (1) Dzisiaj specjalnie przejechałam 50 km. w jedną stronę, chcąc skorzystać z... teresa to tylko ludzie (6) Korzystałam z porady ortopedy, który był miłym starszym panem. Fachowo... Krystyna