Polecam Prof. Łukaszuka! (7) Jestem bardzo zadowolona z wizyt w Invicta Gdańsk. Profesor Łukaszuk to... Anna NIC CIEKAWEGO (1) Nie polecam przychodni w szpitalu wojewódzkim, nie dość że brud straszny to... Anastazja Polecam wizytę (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Ze szczegółowej diagnozy dowiedziałam się... Joanna
Najlepszy specjalista w usg (1) Miałem problem z kolanem byłem rezonans miałem umówiony na 10.04 wcześniej... M.D. "Dno i wodorosty" - NIGDY WIĘCEJ (4) 37 tydzień Ciąży. Wizyta umówiona na 15:00 (USG - dr. Marek Puzio). Zabieram... latte Fantastyczna opieka lekarska (1) W styczniu tego roku postanowiłam schudnąć i zadbać bardziej o siebie. Nie... Dominika prawie (1) ogolnie obsluga spoko, przychodnia przyjemna, lekarze kompetentni ale... janusz nowak Opinia na temat specjalistów z Sono-Expert (1) Zgłosiłem się do dr Michalskiej ze stłuszczeniem wątroby,miałem też wysoki... Piotr PORÓD W SWISSMEDZIE (1) Super panie położne, super lekarze, może poza łozykiem, od którego niewiele... kasia Usg w domu pacjenta dr Goczewski (1) Korzystalismy z usług dr Marcina Goczewskiego, usg miał teść, na wizycie... K.N czy ja wiem (6) Pani Basia może i sympatyczna, ale niestety wydaje mi się, że jej głównym... m Dobra klinika (1) Dobra klinika, jestem zadowolony z diagnostyki (USG) i porady ortopedy (dr... Krzysztof REWELACJA! (1) Polecam! Szybko, dokładnie, czysto, profesionalnie, chodzę tam z... zadowolona Grzegorz - opinia (1) Obsluga bardzo profesjonalna I mila; jakosc uslug na najwyzszym poziomie.... Grzegorz Polecam (1) Z czystym sumieniem mogę polecić dr Migas. Pani dr ma podejście do pacjenta i... Agnieszka żenada to za mało (2) Wraz z koleżanką robiłam badania laboratoryjna a wynik przeszedł moje... pacjentka z medica INVICTA (1) Dla mnie to klinika to naciągacze. poszliśmy tam z żoną ze świeżymi... zsi Obsługa pacjenta w Przychodni Endomed na Kowalach (1) Panie pielęgniarki bardzo miłe i kompetentne- od razu widać, że lubią swoją... kobieta Pani N.S. (1) poszedłem z wynikiem rezonansu i badaniem usg do Pani doktor niestety ale na... Adam Krystyna Wrzosek - opinia (1) 10.10.2013 r mialam przeprowadzona w Gdyni operacje obustronnej podwojnej... Krystyna Wrzosek