NIE PŁAĆCIE Z GÓRY PRZELEWEM! (6) Zamówiłem internetowo wizytę u specjalisty, dokonałem płatności przelewem. W... Fild Odradzam!!! omijajcie z daleka!!! (11) Ta przychodnia to jakas pomyłka, żeby zarejestrowac dziecko trzeba albo... mama Invicta - zdziercy (1) Takiego bałaganu dawno nie widziałam - czy to naprawdę jest prywatna klinika?... Kasia
Spotkania z położną (1) Spotkanie organizowane dla przyszłych mam, w miłej atmosferze prowadzone... Iza 9 na 10 par kończy leczenie ciąża, yeah right... (4) Zacznę od podsumowania. Jeśli wstepne badania nie wykazują drastycznych... Rozwiedziony Całość popsuła Pani w recepcji (5) Lekarze super, kompetentni, z bardzo dobrym podejściem do pacjenta. Kobieta w... Tomasz projesjonalnie i szybkp (1) Wszystko przebiegło szybko i sprawnie. Szczególne wyrazy uznania dla pani... Maria dr.Katarzyna Bladocha-Kolodziej gdynia evi-med koszmar!! (13) j nie bedzie chciala pojsc do ginekologa.kobieta jest ze tak to... zawiedziona lek. med. ginekolog-poloznik Irena Zalewska Banach (25) Wlasnie odbylam wizyte kontrolna u lekarz ginekolog Ireny Zalewskiej-Banach w... K Piecyk nie można się zarejestrowac (1) jak w tytule - infolinia tylko puszcza muzyczkę arcy Drożyzna i słaba obsługa (3) Niestety nie mam dobrego zdania o Enel-Med w Gdańsku. Zaczynając od recepcji... Agnieszka Doktor Brzóska (5) Odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu. To Anioł, a nie człowiek.... Magda Dr Skwarek (1) Kanałowe leczenie u tej Pani skończyło się zapaleniem przyzębia i usunięciem... Czarownica To chyba żart (1) Zapisuje sie z kilku dniowym wyprzedzeniem, śpiesze się, oragnizuje sobie... B rządowe in vitro w invictie (1) jestem pacjentką po drugim podejściu w rządowym in vitro, jestem zadowolona z... n_k_m Tylko w Polsce (4) Żeby dostać się do lekarza trzeba przyjść przed otwarciem przychodni czyli... Kasia Obsluga klienta w Klinice Medice-żenada (12) chciałabym się z Państwem podzielić moimi spostrzeżeniami co do obsługi w... am polecam (1) Jestem pacjentka gamety i jestem bardzo zadowolona z opieki. Wprawdzie mam... Katarzyna o. Kristina Gdynia - opinia (2) Witam, polecam, Pana, Dr IwoSlugockiego, mimo, godzinnych, opoznien, warto,... Kristina Gdynia 2 zabiegi (1) Jestem już po kolejnym zabiegu w Reha Sport. Krzyżówka i artroskopia kostki.... Adam