NIE POLECAM ! (1) Nie dość, że personel nie informuje o konieczności badania kreatyniny we krwi... zniesmaczony Szczerze polecam (1) W Medicoverze korzystam głównie z opieki stomatologicznej, dlatego właśnie o... Karolina Gorąco Polecam (1) Jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni i wdzięczni za pomoc w NaProCentrum. W... Szczęśliwa Mama
Kompetentna obsługa (1) Spotkałam się z bardzo profesjonalną, miłą, serdeczną opieką medyczną. Tak w... Alina Chamstwo i brak kompetencji!!!! (4) Po raz kolejny, po nieudanej 6 dniowej próbie dostania się do lekarza, wracam... pacjentka zabieg na drożność (1) jestem właśnie po zabiegu na drożność,bardzo profesjonalna obsługa,lekarz... si Polecam (1) Leczyliśmy się w klinice dwa lata. Piąta próba IVF udana. Na świecie jest... Ania Wspaniala pani Technik (1) Przyszlam na badanie MRI pozno, po godz. 20.00, z prywatenego skierowania.... Baltika dr Wojtacji (1) lekarz z powołania, przepełniony empatią i zrozumieniem dla pacjenta niekiedy... Ania badania profilaktyczne (1) jeżeli chcesz stracić pieniądze, czas i nerwy zapraszam na badania... Monika Obsługa rezonansu magnetycznego poniżej wszelkich norm (1) Panie obsługi rezonansu magnetycznego są bardzo niemiłe, bardziej są zajęte... Galia Anonim Profesjonalizm w kazdym calu (1) Jestem pacjetka od niedawna i musze przyznac, ze nigdzie nie spotkalam sie z... misiatczew Zdecydowanie odradzam Dr Marta Błaszczak (6) Byłam u tej pani, nie przyszła na umówioną godzinę- spózniona około pół... rozgoryczona pacjentka Zabieg chirurgiczny (1) 25 marca 2015 r. przeszłam zabieg usunięcia woreczka żółciowego w nowym... Zdzisława W. Operacja stulejki w znieczuleniu ogólnym (1) Bardzo bałem się i długo zabieg ten odkładałem. Profesjonalizm, uprzejmość... już_zdrowy Świetny sprzęt! (1) Chodzę z moim dzieckiem do różnych placówek od urodzenia (wcześniak) i jestem... Polena Gorąco polecam (2) Odwiedziłam klinikę wczoraj i muszę przyznać że jestem mile zaskoczona.... Szczęśliwa mama Jakaś kpina i żenada (1) Nie dość, że ceny z kosmosu - za wymaz z gardła z antybiogramem zapłaciłam... A. jestem zadowolona (1) W Gamecie w Gdyni robiłam badania prenatalne w ciąży, jestem zadowolona z... kamila86 Rewelacyjna klinika (1) Gernialne miejsce! Historia mojej kontuzji trwala rok i zakonczyla sie happy... Aleksandra Balachowska