dermatolog polecam (1) W tygodniu zgłosiłam się na wizytę do dermatologa, od dłuższego czasu miałam... Lena Warte odwiedzenia! (1) Nowoczesne centrum medyczne, bogata oferta, przepiękny gabinet kosmetyczny z... Izabella Korzystam z rodziną (1) polecam, jestem od 2 lat stałym pacjentem, nigdzie nie byłem tak zadowolony z... ford
Tak powinna wyglądać opieka szpitalna w całej polskiej służbie zdrowia (1) uśmiechnięty i fachowy personel, świetni lekarze specjaliści, czyściutko,... Darek Podziękowania (1) Dziękuję całemu zespołowi FizMedu za obsługę. Plusy to: - przyjmowanie... Dari profesjonalizm (1) Gorąco polecam zajęcia z fizjoterapeutami, pełny profesjonalizm i widać że... Anna Zadowolona (1) Ja na prawdę nie miałam takich problemów. Do specjalistów nie czekałam... Danka Profesjonalnie i bardzo przyjemnie :) (1) Szczerze polecam! Po pierwsze ze względu na świetną atmosferę, uprzejmość... Patrycja Polmed z pakietu (1) Zdecydowanie nie polecam. Dostałam skierowanie na usg połówkowe od dr... Joanna Polecam enel-med (1) Od trzech lat mam abonament w enel-medzie i cóż innego mogę powiedzieć jak... Hubert Bardzo profesjonalna obsluga (1) Bardzo polecam ten zakład. Miła obsługa,personel bardzo sprawnie,szybko i... Zofia Bardzo ok (1) Schludnie, czysto, nowy sprzęt. Rehabilitacja profesjonalna. Widać, ze sie... Greg Najlepsza opieka (1) Dr.Frąckowski wspaniały człowiek. Trafiłam do Polmedu na USG z synkiem... Joanna Tragiczny, NIE POLECAM! (1) Kupiłam pakiet żeby prowadzić ciąże , dzwonię żeby umówić się do ginekologa... Magda Okulista (1) Potrzebowałam pilnej konsultacji u okulisty dla dziecka i tak trafiłam do... Aleksandra Bardzo nie miła obsługa! (2) Panie w recepcji bardzo nie miłe, nie cierpliwe. Zamiast pomóc klientowi,... Karolina Holter EKG (2) Dwa tygodnie !! oczekiwania na opis EKG z Holtera - rekord Guinessa . Opinia... Krzysztof Neurolog (1) Nie polecam neurologa w Falck. Totalny brak zainteresowania pacjentem. Inny... Bodzio Bartosz - opinia (1) Tragedia 2 godziny czekania na płatną wizytę. Nie jeden raz !!! Szczerze... Bartosz Podziękowanie za udaną operację i opiekę (2) Najlepszy lekarz - dr Maciej Pawlak Chciałabym polecić dr Pawlaka oraz całą... Ewelina