Prywatna opieka a oczekiwanie na wizytę jak w NFZ (1) Od ponad 10 lat korzystam z Medicover. Od jakiś 3 lat nie idzie się dostać do... Pacjent Rejestracja do zmiany (3) Korzystam z usług medycznych od ok 4 lat. Do rejestracji trudno się... Była Pacjentka invicta (1) Klinika jest przystępna i jest zlokalizowana w dogodnym miejscu, dzięki czemu... anja
Polmed -nie polecam . (1) Ostrzegam przed firmą Polmed , nie odpisują na maile i jest duży problem z... pacjent Doróbki (1) Nie polecam! Czekałem na badanie ponad godzinę, a po badaniu usłyszałem ze... Gonzales Niepozorny profesjonalizm (2) GORIS-MED może i wyglądem nie przyciąga i nie ma marmurów na podłodze, ale... Magdalena Dramat (1) Juz od wejścia odechciewa się człowiekowi wizyty w tym miejscu. Pani... Niezadowolona pacjentka Stomatolog- SZOK (1) Jestem szczęśliwym posiadaczem najwyższego pakietu prywatnej opieki medycznej... Bezzebny Nie polecam (2) oferta szeroka. Cala lista placówek. Co z tego skoro do większości wstrzymana... Goska rzetelna klinika (1) Od paru lat bywam tu na wizytach u ginekologa. Zapisanie się na wizytę czy... Patrycja Publiczne zakłady opieki działają sprawniej. (1) Dostanie sie do specjalistów to głownie oczekiwanie na listach rezerwowych... Absolutnie zawiedziony nie polecam (1) Prowadzenie ciąży w enel medzie to kpina, dosłownie. Mam pakiet, a czuje się... ciężarówka Panie pielęgniarki na 6-tke! (1) Chcialabym polecić wszystkim wykonywanie badań w tej placówce - Panie... Kasia USG 3d/4d (2) Byłam na USG prenatalnym w drugim trymestrze ciąży u doktora Augustyniaka.... Julita Rejestracja (2) Panie z rejestracji są niemiłe. Są tam za karę? Szczególnie jedna (puszysta)... Ola Cudna misja (1) i jeszcze lepsze jej wykonanie! Wspaniali lekarze, walczących o Dzidzie od... ja Nie warto (1) Niestety bardzo zawiodłam się na Napro centrum. Spotkałam się tam z brakiem... Teresa Wypadanie włosów (4) Do dr Michajłowskiego udałam się na początku października. Doktor zlecił... Ela wizyta u lekarza (1) Rzadko kiedy dodaję opinię, ale jestem niemile zaskoczona. Ceny przystępne... Agata wszystko na plus (1) Klinikę mogę z czystym sumieniem polecić. Byłam z dzieckiem u nefrologa, Pani... Igazalae