Jesteśmy zadowoleni (1) Na wizycie byliśmy pierwszy raz we wrześniu i z początku nie byliśmy pewni... Martyna gastrolog dr P. Banach (1) To była moja kolejna wizyta u tego lekarza. Świetny fachowiec, kompetentny,... Małgorzata Pacjentka (1) Korzystałam z zabiegów. Polecam miejsce Aneczka
Profesjonalne i przyjazne podejście do pacjęta. (1) Oddział Invicta Gdynia mogę polecić z czystym sumieniem. Wszystkie osoby... Agnieszka jest super (2) Co tu dużo mówić - jest to chyba 1 w moim życiu profesjonalista. Jedyny Minus... pacjentka E. Zachwycona! (2) Panie Doktorze - długo wstrzymywałam się z opinią, bo niestety doświadczona... Flora opinia 26latki (1) Polecam przychodnię Endomed. Korzystam z usług od połowy 2016 roku. Panie z... Oliwia G. Placówka godna polecenia (1) Korzystałam z usług placówki kilkakrotnie. Bardzo miła obsługa recepcji ,... Magda Nie polecam ! (1) W dniu 19.10.2017 miałam nie przyjemność trafić do tego punktu medycznego. To... Pacjentka Polecam! (1) Polecak klinikę gameta gdynia. Lekarze, pielęgniarki, laboranci pełen... Martyna i Jacek klinika (1) Byliśmy w paru miejscach, ale Invicta zdecydowania okazała się dobym wyborem.... Natka Bardzo gorąco polecam. (1) Mąż zabieg miał już jakiś czas temu. Dlatego opinie mogę wystawić już po... Anna nigdy więcej (1) Korzystałam z Państwa usług nie pierwszy raz.Jednak ostatni.Miałam robioną... MALWINA Personel do poprawy (1) Leczymy się z mężem u Dr. Śliwińskiego, dość powściągliwy lekarz. Zobaczymy... Anna podziękowanie (1) Minęło trzy lata gdy przebyłem operacje zastawek serca dostałem jedną... roman Panie w rejestracji (1) Panie w rejestracji odbierają tylko telefony, a kolejka do nich ciągle rośnie... Monika Super Klinika (1) Bardzo profesjonale podejście, miła obsługa (lekarzy, pielęgniarek, Pań w... Mimi Nie polecam (1) Bylam na usg prenatalnym ... nastepne polowkowe powinno byc wykonywane przez... Aga z Gdanska Ocena (1) Bardzo miła, szybka i profesjonalna opieka. Jestem bardzo zadowolony z usługi... Krzysztof Profesjonalne podejście :) (1) na stronie holtera bardzo szybko udało mi się wykupić badanie z dostawą do... Luna